PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Orang Dapat Award kau pun naK Jugak :-)

Assalamualaikum hihih saje je bagi gempak title tu sajer nak bagitau heheh tinta dapat award haha
yang pertama plak tuh teharu plak bile orang sudi nak bagi hahahah nak tau apa award yang di beri aha ini lah dia

Tara hik2 peh tak sangkap beb ohhh yehh terima kasih la kepada cik MT


Bangun pagi2 je dapat award lain kali bagi la karipap pusing ke nasik lemak ayam ke pizza hut perssonal set ke baru la best hahaha anyways thanks again

ok now is the 10 person yg aku rasa best untuk dapat award ni :D


1) Aqma
2)Loli
3)SBC
4) TP
5)To
6)Fm
7)cck
8)HSS
9)cbb
10)ki


Regards
TintaBicara







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


8 Dakwat Tumpah:

MISH LOLIPOP said... [Balas Komen Ini]

thanks asy 4 da award..cyg asy ketat2..hahahha

Nashays said... [Balas Komen Ini]

lucky no. 8..thanks 4 d award..nak feeling beautiful jap pagi nie..hihi

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

lolipop - lemas dah ni tak cukop nafas :D

nashays - welcomeback :D

Aqma eUcaLypTus GurL said... [Balas Komen Ini]

alamak.. org 1st lar.. owh.. sungguh blushing.. hikhik.. thnz a lot.. ucapan yg tak terhingga.. itu aje leh bagi.. yg lain2 tak leh.. hehehe..

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

welcomeback :D

TiKa LEh said... [Balas Komen Ini]

tq2..tp nape TP nme singkatannye??hoohoh..msih merncari jwpn...

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

TP = Tikahleh Punya :D TP

Khazanah_Illahi said... [Balas Komen Ini]

salam'alayk..
hey..
thanks asy 4 da award..
thanks a lot (^_^)

Post a Comment

 Online User