PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

PERTUBUHAN WARISAN PERSAHABATAN MALAYSIA


|SAHABAT|


Assalamualaikum

Pertubuhan Warisan Persahabatan Malaysia |SahabaT| ingin membuka peluang kepada mana mana bloggers atau bukan bloggers yang berminat untuk menyertai dan menjadi ahli rasmi |Sahabat|

Keahlian adalah Terbuka Untuk

1) Lelaki atau Wanita Islam
2) Berumur 18 tahun keatas
3)Baligh
4)WargaNegara Malaysia
5) Waras

Jika anda berminat bolehlah tinggalkan Nama Penuh,Nombor Telefon dan Alamat kediaman skarang,kami akan terangkan

- Faedah
- Tujuan Untuk perlu menyertai
- Hala Tuju Perjuangan |Sahabat|

Terbuka untuk mereka yang benar benar serious sahaja :D


Bersama Kita Memantapkan Pejuangan Ummah
-Alif - Ba - Ta

www.asyrafhamasaki.blogspot.com



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


11 Dakwat Tumpah:

miss neelopher said... [Balas Komen Ini]

waras! antara kriteria yg menonjol kat situ.. :) gurau je ek.. :)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

hehehe waras tu penting orang gile tak bleh diterima :D

ridzwan85 said... [Balas Komen Ini]

bole citer lebih lanjut x? 0137436036 / semarak..tq 4 the info..kg baru dkt jek..

adib yahya said... [Balas Komen Ini]

saya berminat.
boleh hubungi saya untuk terangkan ?
0172199380
adib
salam :)

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

salam,saya berminat tapi ada cara lain tak selain
drpd meninggalkan nama/alamat/no phone disini.

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

mcm pelik je nk kne tggl kn no phone.. tu kn agak prived ckt..ada cara lain x??

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

mohammad haziq bin che awang
0199424245

ZAINI DAHLAN SYKES said... [Balas Komen Ini]

Muhammad Zaini Dahlan Bin Mohd Radzi
0179714464

ZAINI DAHLAN SYKES said... [Balas Komen Ini]

Muhammad Zaini Dahlan Bin Mohd Radzi
0179714464

IMPIAN H&J said... [Balas Komen Ini]

Saya berminat
Norhafiz Bin Abu Bakar
0197448974/0166823586

Huzaidibrahim Huzaid said... [Balas Komen Ini]

salam saya huzaid ahli lame 2006 krm salam pada semua dah lame xberjumpa..krm salam pada ayah 0182507815

Post a Comment

 Online User