PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

CONTEST KAD RAYA DAN KENANGAN SILAM


Wah tiba tiba dapat idea :-) ala ala give away gitu hehehe
Ok simple jer

Walaupun kita di zaman serba moden di mana webcam internet telefon sms
mms 3g boleh di applikasikan dalam menyampaikan ucapan hari raya
Pastinya satu cara yang tidak terlepas dari pandangan kita adalah
dengan menghantar kad raya.

Sinonim dengan kenangan silam kita satu ketika dulu
yang mana sudah makin di lupakan generasi hari ini tuan rumah
terpanggil untuk serba seidikit menghidupkan apa yang pernah ada
dalam ingatan kita. Bak kata orang walau sejauh mana kita berjalan
jangan lupa asal usul kita :-)


so ini cara saya :-)
walaupun tak berupaya menyediakan hadiah yang hebat hebat
Insyallah akan ada satu ikatan antara kita semua :-)
stem dah naik wok :-p heheh apa lagi jom share pengalaman anda

Syarat Syarat nya

1) Buat satu entry ringkas mengenai kad raya dan kenangan silam anda
2) Tepek icon ni kat entry anda tak perlu letak dekat side bar :-)
3) 5 CERITA RINGKAS YANG MENARIK AKAN MENERIMA DUIT RAYA BERNILAI RM10 SECARA TUNAI
4) Semua peserta ( InsyAllah akan Menerima kad raya dari tuan tanah ni :-) di hantar
ke alamat kampung atau pun alamat sekarang)
5) TARIKH TUTUP ADALAH 4 HB SEPTEMBER 2010 KAD RAYA AKAN MULA DI POST PADA 6HB
SEPTEMBER 2010

+ Sila postkan link anda di sini untuk proses dokumentasi :-)

SEMOGA UKHWAH YANG TERJALIN DI ALAM MAYA INI AKAN TERUS BERKEKALAN
BIAR DI MANA JUGA KITA BERADA

>INI ADALAH STICKY POST SAMPAI TARIKH TUTUP SILA SCROL DOWN UNTUK ENTRY TERBARU <


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


62 Dakwat Tumpah:

mizzura said... [Balas Komen Ini]

macam best ni...nak join lah...

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

best..best..
kie-yu nak join :D

zurazari said... [Balas Komen Ini]

me join gak yer..=))

http://adamhifdzan.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-kenangan-silam.html

hehehe....

Nur Hayaty said... [Balas Komen Ini]

hehe inilah contest itu....

Yuni Aisyah said... [Balas Komen Ini]

menarik..hehe

Hana Faza-same person said... [Balas Komen Ini]

nak menjoin lah :)

Tomato Gurl's Life said... [Balas Komen Ini]

wow mantap contest yang asy buat nih...good2...insyaAllah nati join..thanks invite :)

elmo blurb said... [Balas Komen Ini]

intersting!

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

Salam Asy,

Bagus dan disokong.

misyamissyou said... [Balas Komen Ini]

dah siap..hehhee


http://misyamissyou.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

Nurul chumel said... [Balas Komen Ini]

salam..
hye asy!
i dah join contest u.
ni link nye..

http://nurulchumel.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

oke, selamat berpuasa.
jangan lupa bagi i menang ehh.. :)

meadila said... [Balas Komen Ini]

thanx ye invite..insyaAllah akan join..tguuuu~

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Balas Komen Ini]

hai...sy join awknye contest...
ni link dia yer: http://misslysapple.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

sj je nk memeriahkn..heheheh

Balqis said... [Balas Komen Ini]

salam..
Link saya
http://putribalkish.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

Harap mematuhi syarat..

echah mashuri said... [Balas Komen Ini]

http://dalamnafascinta.blogspot.com/2010/08/khas-untuk-bila-tinta-berbicara.html

jenguk2 k asy...huhuh....join!

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said... [Balas Komen Ini]

dear en.Ash...
dengan ini, saya mengishtiharkan bahawa Cik Norazlina [atau] Nora dengan bangganya telah menjadi ahli contest ini...

muahaha...[poyo kan]
ni link enrty saya... ^_*

http://titipan-kenangan.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

zalizalu said... [Balas Komen Ini]

saya pon nak masukkkkkkk
hehe

http://ismizalizalu.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

nak kad raya :P

RozSyah said... [Balas Komen Ini]

asy..my link..

http://grey-hippo.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

nnt bg emel add supaya boleh di hantar alamat utk kad ry..haha..

semoga sy berjaya..thnks sbb anjur contest ni

-rose-

anisalya said... [Balas Komen Ini]

salam...

join jugak!!!

http://onshoppershop.blogspot.com/2010/08/kad-raya-dan-kenangan-silam-bila-tinta.html

emel: nuranisalya@gmail.com

Siti Nurhanim said... [Balas Komen Ini]

http://nicesoapstone.blogspot.com/2010/08/saye-dan-kad-raye.html

asy,amik nih..huhuhu

tiefazatie said... [Balas Komen Ini]

hye asy..akhirnye..ade idea dh..hihi..nie die..hope terhibur ye..

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

tq!

cekkeya said... [Balas Komen Ini]

hai. saya nak jugak kad raya!!!!

http://bas-biru-abah.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

eheh. Tq ;)

.s.o.f.i.a. said... [Balas Komen Ini]

menarik!!!!

Ckin Kembaq said... [Balas Komen Ini]

cam menarik..nak join gak..tp hari isnin naa..

idAti mALek said... [Balas Komen Ini]

izinkan sy join. hehe

http://daricahayahati.blogspot.com/2010/08/kad-raya-dari-kenangan-silam.html

apa2 pun nak komen jugak....tak seronok sekarang org guna sms,mms dan emel je nak ganti kad raya..sedeyh~

FarHa said... [Balas Komen Ini]

Salam en asy!! Nak join...hehe

http://cikgufarha.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

nanti inform ye ^__^

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Maaf tak reply coment semua
yang dah hantar entry
asy dah post untuk verified penyertaan anda
kepada yang lain

Walaupun kad raya mungkin tak la bernilai sangai tapi ia membawa seribu erti kepada diri kita
yang jauh kita dekat kita rapatkan yang rapat kita dekat kan yang dekat kita mesrakan

Walaupun tuan rumah tak hensem tak fofular
hubungan ukhwah yg sedang di bina lah yah harus kita pertahankan
dengan cara kita :-)

Terimas

diNa de SoLa said... [Balas Komen Ini]

huhu..mcm best ja..
tp xdak idea laa nk uat psal apa..
so, nk tgk org pnya entry ja..huhu
gd luck smua ^^-bajet aku penganjur lak..

Aniza said... [Balas Komen Ini]

Salam

Saya dah sertai. CARI IKUT LINK INI ATAU LIHAT PADA TAJUK POST ye..TQ

http://anizawahit.blogspot.com/2010/08/peraduan-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

nur anis said... [Balas Komen Ini]

nak join jugak..^_^

http://sayanuranis.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

jenguk2 lah ye post saya..=)

joegrimjow said... [Balas Komen Ini]

alaa, dah buat baru tau
edit2 aci x?

Nur Hawa Mohd Zin said... [Balas Komen Ini]

nak join!!!

PutraRocker said... [Balas Komen Ini]

ape mcm bro?o_O

♥♫♥EiRa♥♫♥ said... [Balas Komen Ini]

eira joinnn

ala kadar jer..kahkahkah=)

http://eiralovechess.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

miss z a t a said... [Balas Komen Ini]

nak join jgk!hehe

http://zatasakinah.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

Rama2Ungu said... [Balas Komen Ini]

Nak join jugakkk...ni penyertaaan kite ekk


http://rerame-ungu.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenang-silam.html


:)

ard said... [Balas Komen Ini]

waa~

ciK_SaLmaH said... [Balas Komen Ini]

salam..saye dh join :D sile lawat diri ini..salam ukhwah!

http://sughoi.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

pena said... [Balas Komen Ini]

wah... best ni.
dah join...

http://penanurani.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

AzketOm said... [Balas Komen Ini]

bagusnya. tapi sekarang buka norang guna e-card ke?? hihihih tapi baguslah ada contest macam ni...

salam singgah :)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Heheh azkettom

sila baca motif peraduan ini
menjawab persoalan kan :-)

Lelord said... [Balas Komen Ini]

nak join gak...

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

sumpit said... [Balas Komen Ini]

Salam tuan punya blog...

Nak join jugak la..

Salam ukhwah yer.....

Ni lamannyer

http://sumpit2u.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-kenangan-silam.html

Cikgu Nurin said... [Balas Komen Ini]

Akak dah join contest...
ni add nyer

http://adikanati.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-kenangan-silam.html

Cikgu Nurin said... [Balas Komen Ini]

http://adikanati.blogspot.com/2010/08/nak-gak-kad-dan-duitraya.html

( tajuk lain dari yang lain...boleh?)

yebbit + . + said... [Balas Komen Ini]

dengan sukacitanya di umukan bahawa yebbit dah join. oyehhhh.

http://bucukyebbit.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raye-kenangan-silam.html

Yan said... [Balas Komen Ini]

salam kenal..

ni link saya
http://mayaqarmyla.blogspot.com/2010/08/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

aku_gayahspears said... [Balas Komen Ini]

cam best ja.. sempat lagi ka nak join nih :(

zyra said... [Balas Komen Ini]

salam,

sy mau juin...
http://zyra325.blogspot.com/2010/09/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

(^_^)v

LuVidA^^ said... [Balas Komen Ini]

salam..
ida pon join..

http://luvida-ajourneyofmine.blogspot.com/2010/09/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

TQ

:)

AROL DSHW said... [Balas Komen Ini]

eh, arol nak join jugak! hehe.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/09/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

:)

Nur Qistina said... [Balas Komen Ini]

saya join..^^,

http://qistinanur.blogspot.com/2010/09/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

KEPADA SEMUA PESERTA
SILA PASTIKAN
ANDA TELAH SEND
ALAMAT RUMAH
KEPADA SAYA SELEWAT LEWATNYA HARI SABTU
SEBARANG KELEWATAN AKIBAT KEGAGALAN MEMASTIKAN ALAMAT RUMAH
ADALAH DI LUAR KAWALAN SAYA :-)

aliesha kirana said... [Balas Komen Ini]

sempat tak kalu AK wat entry esok? nak join gak.. wuwu.. ke dah tutup?

Miza Yusof said... [Balas Komen Ini]

miza join,

http://hayworlds.blogspot.com/2010/09/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

haszuraidah ishak said... [Balas Komen Ini]

salam..

saya dah join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/09/contest-kad-raya-kenangan-silam.html

thanks..

N@di@ said... [Balas Komen Ini]

http://nadia1589.blogspot.com/2010/09/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

NADIA JOIN ^__^

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

>>>Contest Ditutup Secara Rasmi<<<

FarHa said... [Balas Komen Ini]

wee yeke?? mekasih hehe

Syaza Syahira said... [Balas Komen Ini]

oh,sudah terlambat..

ザ-sylver-shooter said... [Balas Komen Ini]

kenangan silam takde, yang ade cuma kad raya je..
sudi-sudilah tgok kad raya saya
KadRayaSaya







oh ?,terlambat..

Suhami Ahmad said... [Balas Komen Ini]

bereh...ini atok punyo link...kalau apo kurang, gtahu atok yo...
http://anaknegori.blogspot.com/2010/11/contest-kad-raya-dan-kenangan-silam.html

Post a Comment

 Online User