PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

CONTEST KAD RAYA DAN KENANGAN SILAM - DITUTUP






Assalamualaikum :-)
Dengan secara rasminya
Give away contest pertama yang di anjurkan oleh Tuan Tanah :-)
DI TUTUP


Kepada para peserta


1) Anda akan di nilai untuk kali ke tiga bagi memilih 5 penyertaan terbaik
2) Pastikan anda telah update nama dan alamat ke alamat email yang diberikan
3) Kad raya akan mula di hantar pada hari Isnin pagi
4) Sebarang kegagalan dalam menghantar alamat akan menyebabkan proses penghantaran kad raya tertunda
5) Kelewatan penghantaran juga boleh di sebabkan oleh perkhidmatan pos malaysia yang efisyen dan terbaik di dunia
6) Keputusan adalah muktamad sebarang bantahan adalah tidak di layan :-p
7) Senarai nama peserta yang masih tidak menghantar alamat rumah akan di update pada malam ini


MCM MANA NAK TAHU SAYA ADALAH PEMENANG?

- Kad raya berserta sampul duit raya adalah pemenang :-)
- Jadi anda hanya akan tahu apabila menerima kad raya tersebut



Terima kasih daun keladi
ada masa kita buat lagi ewahhhh


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


13 Dakwat Tumpah:

Lelord said... [Balas Komen Ini]

ekekeke alangkah bestnya kalau akak smapai mesia tgk kat post box ade kad raya bserta duit raya

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

adeh..
tak sompek nk join
sorry yep!

gdlux kpd semua peserta..

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

hahaha kak lelord alangkah bagus saya jengah rumah akak kat melaka tuh saya dapat ole oleh dari luar negara :-p

Kie yu - takper faham kie yu bz :-)

FarHa said... [Balas Komen Ini]

waaa!! sangat teruja!! hope sy lah pemenanggg lalla~~

haszuraidah ishak said... [Balas Komen Ini]

kat ne ek nk tgk email address?

echah mashuri said... [Balas Komen Ini]

asy...email sy dh lame xboleh bkk..xtaw la npe..
mungkinkh sy xde luck nk menang T____T..

errr..ltk sini almt boleh?nnti kalo ade blogger lain yg trbc kot2 ade rzki nk dpt kd rya lgi..huhu


nur aishah bt mohd zin..
lot 2154,kampung gual sitok,
17200,rantau panjang,kelantan..

haszuraidah ishak said... [Balas Komen Ini]

puas suda ku belek2 ini blog, tp tidak ketemu jua emel addressnya.. maka ku tulih di sin ajela.. kot2 yg lain ade yg nak bg kad raya ke, or duit raya..ngehehe


haszuraidah ishak
lot 250
kampung atas pinggir
17030 pasir mas
kelantan

yebbit + . + said... [Balas Komen Ini]

owwwwwwwwwwwwwww. okeshh. tp yebbit bali kamppung atok dlu. xpe la. arap2 sampul duet raye yg duk lam post box tu x lencunn *berangann dapatt* ;)

Lelord said... [Balas Komen Ini]

hahhahah sila arr ke rumah

yebbit + . + said... [Balas Komen Ini]

yebbit dah bg tau alamat kat asyraf nye emel, if xdpt let me know k ;)

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Balas Komen Ini]

ahhahak2..masing dh berangan ni nk dpt kad raya...ouwwwhhhh....sape lah agak2 nyer yer...heheheh
gud luck to alll...

N@di@ said... [Balas Komen Ini]

nadia pon dah bg kat email kalao dapt plss text nadia k

Nurul chumel said... [Balas Komen Ini]

aikk??tak dpt lagi??
dah email dah hari tu..
takpe2..bg kat cni je..

Nurul Izzati Mohd Siri (GSA)
Avillion Legacy Melaka
146 Jln Hang Tuah
75300, Melaka.

Post a Comment

 Online User