PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Iklan @ Beriklan Dengan Bila Tinta Bicara



Assalamualaikum Selamat Hari Sabtu
Ramai antara kita yang puas bercuti Jumaat Sabtu Ahad
Ada yang mengambil peluang untuk balik kampung tengok2 banji2
main-main hujan dan berbagai bagai lagi

Rasanya cuti sekolah pun dah dekat maka ramai la yg akan kene surat saman nanti :-)
Ok entry ini adalah actually re-edit dari terdahulu dan di update dengan status yang terbaru

Kenapa Perlu Beriklan Dengan Bila Tinta Bicara
  1. Traffik walaupun tak beribu riban tapi Insyallah akan sentiasa mendaki dan mendaki
  2. Entry Promosi 24 Jam bagi setiap pengiklan Baru ( Blog, Kelab Blogger,Facebook)
  3. Harga menarik RM 7 Sebulan 2 Bulan RM 10 
  4. Link anda akan di letak secara random di entry yang akan di terbitkan
  5. Beriklan sambil menjalinkan ikatan ukhwah antara kita
  6. Pembayaran dengan cara paling mudah dan menyenangkan kedua dua belah pihak :-)

Sebarang pertanyaan boleh di alamatkan ke Email adress tertera atau just letak je YM ke email kat post ini untuk saya jejaki anda semula

Lokasi Iklan

Laporan Bulanan

Laporan Minggu Ini
Barakallah




Update senarai pengiklan -

  • Cik Tomato                Tempoh 01/10/2010 - 31/12/2010
  • Puan Ellen                   Tempoh 02/11/2010 - 01/01/2011
  • Cik Dara                     Tempoh 05/11/2010 - 04/01/2011
  • Alinac Shoppe             Tempoh 08/11/2010 - 07/01/2011
  • Suara People              Tempoh  09/11/2010 - 08/01/2011


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


17 Dakwat Tumpah:

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

www.alinacshoppe.com

yong punya email..nnti email ek

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

alinacshoppe@yahoo.com

ni bru email..adoi.td silap

Tomato Gurl's Life said... [Balas Komen Ini]

jom la beriklan dengan asy..trafik sources masuk dr asy tetap ade..hihi ;)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@alinac lover yong asy da email dah tq

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Tomato Gurl's Life terima kasih cik tomato salah dah silap harap di maafi

cik lya said... [Balas Komen Ini]

liyalicious@gmail.com

ni emel lya :)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@cik lya ok lia da email :-)

Ellen said... [Balas Komen Ini]

Ellen pun nak ajak semua untuk beriklan di sini sebab memang ada trafik masyuk dari blog ini...hehe...

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Ellen
terima kasih ellen nantikan entry 24 hour ye maaf agak bz lately

Ayie Suck Story said... [Balas Komen Ini]

suarapeople@yahoo.com

contact skrg! berminat.. ym

K.I.N.A said... [Balas Komen Ini]

kina nak la asy..tp kina takde banner lagi..sbnrny nk buat banner berkelik tu pun tak reti..haha..bleh reserve tak?hehe..kina nak iklan kat hujung tu..bleh la2..nak utk 2 bulan..

Cikgu Nurin said... [Balas Komen Ini]

tapi kalau tak der banner,boleh ke advertise kat sini?deorang ada banner......akak blogger cikai jerk....:)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@K.I.N.A takper buat je banner boleh punya ok

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Cikgu Nurin ala akak usaha la banner tuh :-)

misSbLurRy said... [Balas Komen Ini]

wow, usaha menakjubkan...

MyZone~theUn4given said... [Balas Komen Ini]

bestla..terbaek!!

Layanzz Community said... [Balas Komen Ini]

www.layanzz.com
layanzzcommunity@gmail.com
menanti dengan penuh sabar

Post a Comment

 Online User