PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Lawak Petang - Doktor.... Saya Masih Dara lah

Al kisah seorang janda tiada anak bertemu doktor sakit puan bagi memeriksa kesakitang yang berlaku....tok tok tok

Jom ikoti perbualan mereka

Doktor:masuk ha mari duduk
Doktor:saya nak check ni sakit apa?

Janda : “Hati-hati periksa ya doktor, saya masih dara!”
Doktor: “Hai kata Puan dah tiga kali kahwin cerai takkan masih ada dara?"
Janda : “Gini doktor, x-husband saya yang pertama adalah mati pucuk."
Doktor: “Oh gitu, tapi suami yang kedua puan tak mati pucuk kan?”
Janda : “Betul doktor, cuma dia gay, jadi saya tidak diapa-apakan langsung.”
Doktor: “Lalu suami yang ketiga Puan tidak mati pucuk atau gay kan?”
Janda : “Betul doktor, tapi dia orang politik."
Doktor: “Tapi apa kaitannya dengan dara Puan?”
Janda : “Dia cuma berjanji sahaja dok, ‘tapi tidak pernah direalisasikan!!!”
Doktor: “?!?!?!?! ?”



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


20 Dakwat Tumpah:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Balas Komen Ini]

kih3...

org politik memang cm tu eyh?

hehe

Nonie Agnes said... [Balas Komen Ini]

kah3..nice~

Scya LollitA said... [Balas Komen Ini]

hehehe .
ade maksud tersirat nih .

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr heheh tak tau nak cakap la kan kan :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Nonie Agnes ehehe suka la yer

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Scya LollitA tader tader taderk maksud tersirat pun :-)

bLog atiE said... [Balas Komen Ini]

huhuhu...
lain kali jgn kawin dgn ahli politik...

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

nice one!

Farah Sygs said... [Balas Komen Ini]

haha..nakal la entry nie....asy pon nk join hamzah kew???

mijie said... [Balas Komen Ini]

wah..ade mksd tersirat dlm cerita ni..bgsnye..nice..:)

chokeLy said... [Balas Komen Ini]

kesian nye janda ni..
hehe.. ^^
cam ne la bole t'jerat ngn laki2 begitu kan.

piNky LuCiA said... [Balas Komen Ini]

comey je.. hahaha

NUNU EERA said... [Balas Komen Ini]

boley plk..;p

Budak Kuat Nanges said... [Balas Komen Ini]

haha..thumbs up lah. lps ni kawen dgn doktor tu, if the doctor is a guy lah kan. confirm hilang dara

Affan Ruslan said... [Balas Komen Ini]

lolololll.
haha. sebahagian je kot

salam ziarah bro.

melle. said... [Balas Komen Ini]

HAHAHHAHHAHAH

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

heheh..sengal ek

asy..utk sewa tapak tu..yong sewa utk blog shop yong yer..

mlm kang yong bank in ek~

skg x nyempat lg

nanie_ppg said... [Balas Komen Ini]

heh mcm tu plak kah hahaha

Siti Nadzirah Zakariah said... [Balas Komen Ini]

xnk lah kawin ngn org politik..haha..

Anis Zaty said... [Balas Komen Ini]

hahaha..!!lawok...
^_^

Post a Comment

 Online User