PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Birthday Boy – FB dan YM Di Serang :-)

 

Birthday cake

Assalamulaikum :-)

wah sudah ketemu aku mengupdate blog ni maaflah kerana mood swing turun dan naik kan……. tapi tak tau kenapa recently memang mood to hilang tak dapat cari cari namun ku gagahi jua :-)

 

Ewah :-) Btw hari ini 22 Nov ialah bseday aku wah tak segan je bagitau kan. Yea of cos la tak segan blog aku bukan blog kau hahahah mcm biasa la trend memberi ucapan telah berubah daripada kad kepada sms now kepada ym dan juga FB tepat je jam 12 Malam Habis semuanya di serang :-0

Mals nak cakap btw ini adalah wish yg pertama jgn tak tengok plak heheh awal gila amoi ni bagi she is my college mate sama sama sambung Degree as part time student and guess what she agree for secret recepi cake for me LOL :-) shock but happy :-)

1st birthday wish

So antara copy paste yang lain la kan :-)

Birthday wish 1

 

Birthday wish 2

 

Birthday wish ym

Yang Terbaik nyer ada plak Cik Shabah ni besday aku dia plak mintak hadiah ~~”. Ok la aku tunaikan sekotak coki2 utk kau cik Shabah baru la mafia kan :-) ni gambar dia

Cik Shabah birhtday wish

 

P/S Thanks for the wish and guess what ;-) kalau cikgu dahlia follow saya yg wish kat chbox BILA TINTA BICARA akan follow sapa yag DROP COMENT Dekat post ni ;-) Ok tak? heheh

Menanti Cake dari Amoi

p/s wallet tengah hilang ni habis selongkar satu bilek



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


34 Dakwat Tumpah:

tiefazatie said... [Balas Komen Ini]

hepi besday asy...moga dirahmati allah sentiasa..=)

Puteri Iqa Izyan said... [Balas Komen Ini]

yeay!
tua! :D

cik shabah said... [Balas Komen Ini]

HAHAHA!ewahhh bukan main siap printscreen wallpost cik shabah kat sini ea?kurengggg ko asy,ngeh3x!

p/s : btw,epi bufday lagi sekali,dan mamak jgn lupa oke!huhaha =P

nasyitahahmadzaini said... [Balas Komen Ini]

happy birthday ;)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@tiefazatie tq ifa :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Puteri Iqa Izyan oh tidak muda lagi kot

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@cik shabah hahah coki2 sudah

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@nasyitahahmadzaini terima kasih

BUNGA said... [Balas Komen Ini]

hppy bday!! :)

Cik Anis said... [Balas Komen Ini]

happy birthday asy...ceria sokmo k!

fayafaya bintun kamil said... [Balas Komen Ini]

salam.. zhu ni shengri kuaile wo de peng you..
moga diri kamu sntsa drahmati Allah n dilimpahi kaseh syg Allah..aameen..

sizuka[Izzati] said... [Balas Komen Ini]

selamat tambah umur encik asy.semoga murah rezeki.harap2 kalau murah rezeki jgn lpe belanja.kakakaka~

Cik Fia said... [Balas Komen Ini]

befday u ke.. heee. tatau..

hepi belated befday

moga murah rezeki, panjang umur, bahagia disamping yang tersayang...

.yueyue stroberi. said... [Balas Komen Ini]

incik dah tua....
happy happy birthday..hehe

btambah umo..means...close to death~

zEeQa ~ aJiE said... [Balas Komen Ini]

selamat hari lahir..
tapi umur dah berapa ekk??
anda berkongsi hari lahir bersama DYMM Sultan Johor. :)

melle. said... [Balas Komen Ini]

happy birhtdayy

De'din said... [Balas Komen Ini]

hepy bufday tinta !

myoliza said... [Balas Komen Ini]

selamat panjang umur Asy,..semoga diberkati Allah dan berbahagia selalu.segala kesulitan dipermudahkanNYA.amin

maisara majid said... [Balas Komen Ini]

epy bday yeww :)

mier@merr said... [Balas Komen Ini]

hepi besdey...... :)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@BUNGA terima kasih cik bunga

Nana iidyLL said... [Balas Komen Ini]

epi belated besday dude...

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Cik Anis tq cik anis :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@fayafaya bintun kamil tq tq

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@sizuka[Izzati] tq cik sizuka

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Cik Fia tq cik fia :-) tak belated fon 22 hb kan

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@.yueyue stroberi. oh tidak masih moda

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@zEeQa ~ aJiE yeaa berkongsi ahaha :-) umor adalah rahsia ha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@melle. tq

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@De'din tq dedin

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@myoliza amin ya rabbal alamin

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@maisara majid yowh tq yowh

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@mier@merr thanks

Tomato Gurl's Life said... [Balas Komen Ini]

happy besday..xsangka sm tarikh besday,,huhu

Post a Comment

 Online User