PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Cukur Misai - Versi Lawak awas ia mungkin berlaku di sekeliling anda

Mimi: Abang Joe...jom la datang rumah Mimi...I rindu la..lagipun suami I dah pergi oversea td..

Joe: baiklah..malam esok abang pergi tau...nanti pandai la abang kelentong isteri abang tuh..

Mimi:Oh ye..sebelum datang esok..abang cukur lah misai kasi licin dulu tau..Abang tahukan yang I suka lelaki yang baby face

Joe:alamak!!..yang nih susah sikit.Isteri abang suka abang simpan misai cari makan nih..nanti dia marah pulak.

Mimi: Ala...abang nih nak jumpa I ke ,tak nak nih?

Joe:Okeylah!okey sayang..Mimi punya pasal..apa saja abang sanggup.

Keesokkan paginye semasa Joe hendak bersiap pergi ke pejabat dia sempat berpesan kepada isteri dia yang dia balik lewat sebab ada "mesyuarat tergempar"Semasa di pejabat,Joe telah bertindak mencukur misainya sampai licin.Malam tuh Joe pon berdondang sayang dengan Mimi sampai dinihari

Pukul 4.00pagi ketika Joe balik ke rumahnya,bilik tidurnya gelap.Perlahan2 Joe salin baju dan naik ke atas katil senyap-senyap

Tiba-tiba isterinya Nora tersedar sambil meraba2 muka licin Joe yang licin dalam gelap sambail berkata "kenapa kau tak balik balik lagik Farid...kejap lagik suami akak balik"


TintaBicara - speechless :-)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


8 Dakwat Tumpah:

saya_arief said... [Balas Komen Ini]

adess..
ade gak cam ni..haha.

rhapsody LiN said... [Balas Komen Ini]

arhhkk..
-_-"

haha.. kantoii....

nuяuL SiÐi said... [Balas Komen Ini]

wah...padam muke dia..dah kantoi...itu ler..setia ler pada yang satu..:D

pearl apple said... [Balas Komen Ini]

hahaha...naseb lar...

Gransazer said... [Balas Komen Ini]

haha~masing2 tak setia..

sharinginfoz said... [Balas Komen Ini]

masing2 curang kan

@ku d! sin!e said... [Balas Komen Ini]

aduh..
sadis..!

dyanamastor said... [Balas Komen Ini]

lelaki yang baik hanya untuk perempuan yang baik...begitu juga sebaliknya... ;) wink2!!

Post a Comment

 Online User