PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

3 Sebab Anda Di Ban di ChatBox Saya


Assalamualaikum
update ringkas dari kerusi empuk di office hah.
Sekadar nak cerita sikit
kalau ada yang dah terkena ban di ChatBox milik Asy
ini adalah sebab nyer


YANG PERTAMA -

Anda nak saya Support Youth Campaign Tapi Buat Secara Kurang Sopan -
Sila post kan link dan gunakan nama samaran di blog.
Bukan link direct to youth campaign ini sudah mendatangkan kepanasan
dengan kelajuan internet yang tersangat laju ia sanggat memyenangkan hati
mintak tolong biarlah bercara jangan main langgar jer :-)
P/S No big deal Saya akan support semua campaign youth asalkan do in proper way tak gitu :-)

YANG KEDUA -
Mencarut dan berlari adalah satu perbuatan yang sangat mulia
the best part it guna nick name lain link kat ke blog orang lain
bajet nak jadi batu gajah la ni yer hello :-) i can trace your ip la
unless korang curik wifi dan mendajalkan orang tapi make sense ke
dengan kelajuan wifi yang tak seberapa
P/S Speechless


YANG KETIGA -
Anda di benarkan mengkritik menegur tetapi bukan datang sini carik isu buat new post kat blog hentam habis habis. Lepas tu block hah ni lagi lahhh sopan pakai tudung cantik kacak bergaya tapi ya Rabbi tuhan saja yang tahu :-) tak apalah learn from experiance tak gitu :-0
P/S Yang ni dah kene batang idung sendiri baru la ku tahu :-) takper hati kering beb


Anda yang lain apa macam? :-)
ada pengalaman jom citer sini heheh














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


11 Dakwat Tumpah:

~suNshiNe~ said... [Balas Komen Ini]

tak da experience lg dlm hal2 mcm nie..harap2 semua visitor kat blog burukku org yg baik2 belaka..

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

hik2 tak kata pun diorang tu jahat kan :-)
nakal skit2 je semua tu heheh

faiz said... [Balas Komen Ini]

hmm..sama la..kadang2 letak nama samaran kat shoutbox..bila tekan p ke youthsays..kalau letak link ok la lagi..

Post-post baru faiz!
Newbie pun boleh dapat trafik
Tutorial untuk download tegar
Tutorial menggunakan torrent

FyZa said... [Balas Komen Ini]

huh! geram gila klu org letak url drect ke kempen youthsay 2..bengang btu..syuhhh kamu..haha

Eryati said... [Balas Komen Ini]

pernah kna dgn campaign youth ni..hukhuk...

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Faiz
Fiza
Eyanti

Kita da ada pengalaman serupa
tak apalah :-)
kalau letak link of course akan di support punya hehe

sayatasha said... [Balas Komen Ini]

tasha slalu kene pengalaman yg first tu...name die letak link youthsay bkn link blog...tasha mcm,omg...what the hell....yg tak boleh blah di kate jmput singgah ke blog die....skali bkak youthsay...owh =_="

cik elina said... [Balas Komen Ini]

ehehe.
selalu kna yg youth2 tuh.
dah la intnet mcm kura2.
btambah lmbaplah.
-_-

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Saya tasya - Tahu takper

Cik Elina - Ye internet memang sangatt laju kan

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

saya masih xpham la dgn apa yg diperkatakan

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

Sorry for off topic, but 2012 is close, is this really matter?

Post a Comment

 Online User