PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

HAH Kan Dah Kena ...Salah Sapa?


MOHD Khaizuan Oslan, 22, mengalami kecederaan retak tulang punggung, cedera buah pinggang dan pendarahan dalaman selepas terjatuh daripada motosikalnya ketika cuba melarikan diri daripada ditahan anggota polis kerana tidak memakai topi keledar di Kuala Terengganu, hari ini. - Foto Imran Makhzan

Sumber BeritaHarian Online

Hah skarang ni polis tak tembak sooooo dapattt la kita tahu apa cita jadi lagu tuh
kalau polis tembak mcm kes yang lagi satu? habis
MESTI polis yang disalahkan
Buat keje pun salah
tak buat pun salah

So apa cerita ni :-?











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


9 Dakwat Tumpah:

Anis izyan Abd Rahman said... [Balas Komen Ini]

huuuww~
btoll..
sokong sgt..
"buat keje pon kene,,tak buat pn kene"

Naj habaq mai said... [Balas Komen Ini]

Takkan terjatuh pun jadi macam tu...? Pelik

Nur Areefah said... [Balas Komen Ini]

well kita always put the blame on others

ice♥ice said... [Balas Komen Ini]

salah tuan punye badan la..ish..ksian lak..

FarHa said... [Balas Komen Ini]

betul2...senang cite kalau kita ikut peraturan dan ikhlas dlm pekerjaan..semua perkara yg tak diingini tak berlaku..

tp manusia itu malas nak fikir..ikut suka hati je..yg berkuasa lagi gile kuasa huh!

FiRsYa MeLisSa said... [Balas Komen Ini]

kdg2 bukan semua keje tu senang..
conton paling dekat polis ar..
klu silap tembak, polis gak kena..
klu mmg tembak kat pesalah yg betul, polis gak yg kena..
susah2 kita pakai askar pulak lepas nie..
biar polis wat keje askar..
huhuhu~

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Anis - Ha tau takper so mcm mana ni?
Areefah - Polis tak ckp apa pun kita tengok keluar orang tu mcm mana plak

Ice - Memang kesian la kan kalau dah patah

Farha - Setuju dengan pendapat

Firsya - Mcm best jer idea ~~"

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Anis - Ha tau takper so mcm mana ni?
Areefah - Polis tak ckp apa pun kita tengok keluar orang tu mcm mana plak

Ice - Memang kesian la kan kalau dah patah

Farha - Setuju dengan pendapat

Firsya - Mcm best jer idea ~~"

Ichako said... [Balas Komen Ini]

tu la tu,benda salah tak payah nak lari ke mana. selamat dari polis,tapi Allah nampak kesalahan kita.

Post a Comment

 Online User