PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Warisan

Andai ku terbuang tak diterima
Andai aku disingkirkan
Kemana harus ku bawakan
Ke mana harus semaikan
Cinta Iniiiii


Betapa Di Bumi ini ku melangkah
Keutara Selatan Timur dan Barat
Kujejaki..Aku! Bukanlah seorang pewira
Gagah Menghunus Senjata
Namun Hati Rela Berjuangan
Walau dengan Cara Sendiri
Demi Cinta Ini


Jom Layan Video Ini :-)








Dua rangkap petikan lagu yang membawa seribu kenangan silam
lagu yang mengajar bahawa perjuangan itu bukan hanya berlandaskan dengan
selaras senjata lagu yang juga mengajar bahawa kegagalan bukanlah
penamat dalam sebuah kehidupan
diterapkan bersama perserta perkhemahan kokurikulum KRS dan JPA 2010
di lubuk Kelubi Hulu Langat Selangor

Anak muda hari ini adalah pewaris kepada diri kita pemimpin kita di masa hadapan
kalau akarnya berjaya kita suburkan dengan nilai nilai murni InsyAllah putik yang bertunas juga akan mekar menjadi sebuah dahan pokok yang kuat tegap dan gagah berdiri di Muka Bumi yang Allah ciptakan untuk kita..










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 Dakwat Tumpah:

Miss Izah Mohamed said... [Balas Komen Ini]

best lagu ni.. layan :)

suhaisweet said... [Balas Komen Ini]

Dropping here..Layan..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

Hapiz Rahman said... [Balas Komen Ini]

suka jugak dengan lagu nie..

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

Salam Asy,

Bersemangat/patriotik lagu ni. Budak2 kat sekolah pun cikgu bagi nyanyi lagu ni bila time sambutan merdeka.

☺[ai][sUmi]☺Chan said... [Balas Komen Ini]

layan sajaa..

si[jari] telunjuk said... [Balas Komen Ini]

yeah..suka sangat lagu ini...besttttnye..rindu zaman camping2.....

Aefa Aerisya said... [Balas Komen Ini]

rindu masa sekolah dulu2 bila dgr lagu ni... :(

Post a Comment

 Online User