PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Black and White Contest



Wah ok
Ini adalah contest hitam putih :-)

Term and condition adalah mcm ni
# Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
# Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
# Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
# Anda hendaklah menjadi salah sorang follower saya...
# Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
# Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
# PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini yup... nanti sy xtau plak..


Dan ini adalah gambar saya :-)


GAMBAR YANG BERTAJUK
"CERITA AKU DAN DIA" :-)








Heheheh dan orang yang di tag adalah
IfaZatie


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 Dakwat Tumpah:

anOOan said... [Balas Komen Ini]

wah. kedengarannya macam menarik. $$$$ kacing kacing. ade specific saiz gambar ka? gambar itam putih original ka atau suda di edit ka? ade tema ka? kalo layout tade side bar kene tuka layout ka?

ok. maaf. tgn saya semurai mulut saya

AiN Z said... [Balas Komen Ini]

semoga berjaya ye :) selamat pose ^.^

sayatasha said... [Balas Komen Ini]

tasha nak join boleh?takpe ke kalau tak di tag?nti jwb ni kat blog tasha eh? =)
tgk kowg join contest tasha pown tringin tp takde tag pown =(

Post a Comment

 Online User