PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Buang Janin Lagi - Butterworth


BUTTERWORTH - Polis menahan satu pasangan remaja yang disyaki menanam janin bayi berusia lima bulan di halaman sebuah rumah di Kampung Bagan Dalam di sini semalam.

Pasangan berusia antara 17 dan 20-an itu ditahan pukul 2.50 petang selepas polis menerima maklumat dari penduduk sebaik terjumpa janin yang ditanam pasangan tersebut.

Difahamkan, pasangan tersebut telah bersekedudukan sejak beberapa bulan lalu di rumah yang turut didiami ibu remaja perempuan itu dan neneknya.

Kedatangan sepasukan polis ke kampung tersebut telah menyebabkan penduduk di situ menjadi gempar dan masing-masing menunggu sehingga polis selesai menggali bagi mencari janin tersebut bagi mengetahui apa yang berlaku.

Baca Lebih lanjut di Kosmo


Kesian Kesian
ada orang berpuluh2 tahun nak dpat anak berusaha
yang dah ada pulak di buang buang
mak dan nenek terus bersekongkol
tanpa ada rasa bersalah
patut di bimbing bukan di biar
anyways kita tak tau kondisi sebenar mereka
jadi harap harap kita dilindungi olehNYA
Bukan nak kata kita perfect atau baik
sekadar ingat mengingatkan



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


17 Dakwat Tumpah:

Hamzah Ian said... [Balas Komen Ini]

alahai.. ape la budak2 ni.. ibu ngan ennek pun ade... bongok

Anis izyan Abd Rahman said... [Balas Komen Ini]

benci mcm nie
rase mcm nak bendung mak die yang buat dose tuh dgn kain kapan,pastuh biarkan pompuan tuh..biar die rase cane baby tuh rase
benci
isk~

Nur Hawa Mohd Zin said... [Balas Komen Ini]

pelik kan..budak2 zaman skunk ni...dan macam mana penduduk kg tak tahu mreka duduk serumah...bile dah terlanjur terberanak buang macam tu jerk...tak tau azab ke?

mummy_ayu said... [Balas Komen Ini]

betuk tu..org lain bagai nak rak usaha nak dapat anak..
hari hari ada news buang anak..sedih tul...

dark r0se said... [Balas Komen Ini]

nau'zubillah~ moga ade kesedaran dalam bulan ramadhan ni buat remaja3 sekarang~ amin ya rabb~

☺[ai][sUmi]☺Chan said... [Balas Komen Ini]

makin hari makin byk pulak kisah buang ank nih..

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

heh
da tak bleh bunag gi tanam pulak
dah gile ke ape dorang nih

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said... [Balas Komen Ini]

ish3. zaman sekarang nie mcm2 dha berlaku~ moga kita suma termasuk yang diluar sana diberi hidayah-Nya~

misyamissyou said... [Balas Komen Ini]

dah jelak dengar berite buang baby..diorang ni tak insaf2..smpai bile nak buat maksiat pun tak tau la..siap bersubahat..adoiii..bulan ramadan pulak tu..ishhh

:: m!3yr4h_nAnEA :: said... [Balas Komen Ini]

astaghfirullahalazim.....
mcm2 la skrg nie..
siap mak n nenek pn ade skali kt lam umah 2..
bknnye nk bg nsht ke ape...
ape la..
bengom tol!

Nadd said... [Balas Komen Ini]

xpatut emak ngn nenek biakn je.
lahaii. ape nk jd. hmm. -_-"

zida said... [Balas Komen Ini]

benci cte camni! huk3

elmo blurb said... [Balas Komen Ini]

sedeylah.
satu hari kurang sepuluh kes keluar.
teruklah dorang ni.

Rozana Razali said... [Balas Komen Ini]

tak insaf2!

Nurul chumel said... [Balas Komen Ini]

Ya allah..jauhkan aku dari perbuatan maksiat..Amiinnn.. :)

nairaariaa said... [Balas Komen Ini]

nie cam bala kat kite kan...wlpn tak de gempa bumi,tp masalh akhlak nie smkin menjadi2...harap2 makin insaf...nauzubillah....

syAzAnA said... [Balas Komen Ini]

manusia manusia. haila. xtahu nk ckp pew.

Post a Comment

 Online User