PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Pagi Pagi dah carik pasal..

Lelah tak habis lagi
baru lepas cuba mengejar seorang
yang mencurik.

Memang pantas macam pelesit
kalau tidak masakan dia menjadikan pencuri sebagai kerjaya sambilan
dari tingkat 5 orang dah perasan menjerit dan menarik perhatian orang lain
aku yang kat tingkat 2 ni keluar pintu pun masih terlepas mamat tuh

Penat gak kejar dalam 600 meter berkaki ayam beb
nasib baik kau lepas
kalau tak orang lain sahur makan nasik
kau sahur memang makan penampar sampai polis sampai

Kalau ye pun nak carik duit pergi la kerja part time mana mana
sapu sampah ke tolong meniaga ke,keje fast food ke
mencurik jugak kau jadikan pilihan
berkat ker? sendiri mahu ingat

Nasib baik dapat balik 1 Beg plastik penuh dengan kasuh orang tingkat 5
ngan tingkat 4 berapa punya lama dia dah buat kerja
dekat dekat nak subuh baru kitaorang perasan
barakah ramadhan itu ada di situ

Takper hari ni kau lepas
esok lusa :-)
sila datang lagi ye......


-Masih berpeluh2- exercise ni




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


11 Dakwat Tumpah:

zBz said... [Balas Komen Ini]

sepandai-pandai tupai mlompat..akhir nye jatuh ke tanah..eh silap2..akhir nye jatuh ke kubur jua~ pagi yang dingin...

diana said... [Balas Komen Ini]

kalau dia mintak keja kat
kepsi pun dapat..
tapi dia mungkin nak keja yang shif
waktu subuh..
heheh..
guard pun kena start malam kan.?
yang shift subuh nye
baru dia nak..

eMMe said... [Balas Komen Ini]

senang kot jadi pencuri....sesuai dgn bakat yg dia ada...takpe...tak kemana la karier dia tu...heheheh...

SyawaL said... [Balas Komen Ini]

helmet baru aku hanya sekelip mata saja hilang....
aku turun belek majalah, tak sampai 2 meter pun....itu pun kena kebas

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

XBS - Ni bukan tupai dah ni orang

Diana - sabar je la dia siap tau rak kasut mana yg ada kasut mahal isk2


Emme - pecuri yg berjaya katanya


Syawal - Helmet pun aku penah kene tapi kat tesco la ~~"

Hana Faza-same person said... [Balas Komen Ini]

lor.. bulan2 baik cenggini pon dia nak wat xtvt tak berpekdah tu..ish2

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said... [Balas Komen Ini]

ish3. mengabiskan tenaga yang tak banyak sak buat kerja takdenya faedah tu~ huhuhu.

tak patut2.

HEROICzero said... [Balas Komen Ini]

gerak gerak gerak khas!

NUNU EERA said... [Balas Komen Ini]

dugaan ramadhan yg sgt mduga diri ni..

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

Pencuri nak cari duit rayalah tuh..Kat kawasan perumahan akak pun camtu, kami semua letak kasut dalam umah, sandal pun kalau baru2 dia kebas..

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said... [Balas Komen Ini]

salam

hhuhu..rajin excercise pepagi ye..grau jerk..

tuhla sekarang ni pon..macam2 kes..bukan setakat pencuri...semuanya keluar time2 mcam2..walaupon kte kne tetp bhati2 gak kan....mudah2an pencuri tuh sedar... =)

Post a Comment

 Online User