PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Ken...angan ooohh Kenangannnn

Hahahah

Hari ahad yang penuh dengan undangan rumah terbuka
ada juga buat kawen terbuka konon konon bleh la jimat budget
sekali dengan rumah terbuka ~~"
Adat orang bujang memang penuh dengan kenangan hik2
kamiiiii

Orang orang bujang
memang gemar rumah terbuka
kawen terbuka
dan pelancaran kedai makan baru
Sebab nyer ada makan hahahah

Nak di jadikan cerita zaman zaaman student sepenuh masa dulu
asal kan nak tunggu elaun masuk je kering
asal kering je duit elaun tak masuk
asal maggie je elaut duit tak masuk masuk
maka dengan motor 2 bijik kami berempat akan
mencari kenduri kenduri kawen :-)

Dengan syarat jangan masuk ikot gerbang
ikot jalan lain
sambil buat buat cakap dalam telefon :-)
pastu amik lauk makan hik2

Dah kenyang
jalan ~"~

Kenangan Oh Kenangan

p/s dekat dorm dulu ada pintu terbuka je
maggiee lagiii :-)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


24 Dakwat Tumpah:

sizuka[Izzati] said... [Balas Komen Ini]

memang pencinta rumah terbuka nih.heavenlah waktu raya dgn musim org kawen eh.kakakaka~

RozSyah said... [Balas Komen Ini]

org bujang di sini xdpt pun jemputan rumah terbuka...huhu...

Hisyam Muhibah said... [Balas Komen Ini]

haiiyo pergi redah saja kenduri orang? haha lepas makan, salam tak tangan tuan rumah?

nurkaloi said... [Balas Komen Ini]

hehehe....lau lu lalu kat gerbang pun takpe...coz tuan uma takkan halau lu laa...dye bukan cam muko msing2 yg dye invite uh....**berpengalaman**
ngeh3.....nice memory!!

nur anis said... [Balas Komen Ini]

dapat makan free. sape tak nak..haha

Nur Hawa Mohd Zin said... [Balas Komen Ini]

waaa....memang kenangan...teringak zaman study dulu

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said... [Balas Komen Ini]

hahaha~ betul2. saya sokong bila ada makan free! leh gantung dompet, gantung mangkuk dan gantung periuk! hehehehehe.

dha free tu. sepa pown pasti mau! hehehe.

♥ shiMawar ♥ said... [Balas Komen Ini]

mak ai..mcm tu pun boleh ke..?? tak pernah pulak cuba cara tu..mesti mcm seram sejuk jek ek..? hahaha.. :p

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

Salam Asy,

Amboi...camtu caranya makan free yer..kira halalan Toyyiban.

tiafazunia said... [Balas Komen Ini]

kenduri kawen pon bole maen tibai je masok ?
haha!
terbaek betul! :)

asalkan perot kenyang ye dak ?

Cik Moon said... [Balas Komen Ini]

ahakksss... org bujang yg ni plak.. asal ada kenduri ke umah terbuka ke..apa2 je laa..mmg malas nak g.. rela duk umah diam2.. haha.. nak kena paksa.. baru g..hehe

anati said... [Balas Komen Ini]

uiks...macam tu pun ada kaaa?buatnya masa tengah cakap cakap kat tepon,tetiba tepon tu berdering....

Yuni Aisyah said... [Balas Komen Ini]

haha...suke dia dpt mkn free...=P

ika said... [Balas Komen Ini]

haha . mmg mkn free ! x bole blah .

~Nani3@InTaN~ said... [Balas Komen Ini]

hahaaa...ye ke wat cmtu..xpelah kan...da jd memori terindah da..;p

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

rendu zaman setadi!
seronok sgt :D

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Sizuka - tak sngat kot hik2

Rozy shah - ~~" no coment bah

Hisyah - orang kata pandai redah pandai la belah hahaha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Kaloi - aipppp mcm expert jer ~~"

Anis - sangat ls seroonk hehe

hawa - keee.nangan katanya :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@SSA - off courseee

@mawar - cuba la kalau tak mana tau ~~"

@sweetie - tawakalltuallah :-)

@tiafa - heheh mcm penah jeee

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@ cik moon - tauuuu dah ngeh2

@ anatii - hahhhh hahahahahhaha ~"~"


@yuni - sangat sukaaaa

cik panadol said... [Balas Komen Ini]

time hujung2 bulan macam ni, sebungkus maggi pon boleh masak 2kali!! raya haritu tak beringat ka hahaha....

nurkaloi said... [Balas Komen Ini]

ekekekeke....=p

not la expert...mencuba-cube jerk...
ngeh3....weeee~~~

Encik Lah said... [Balas Komen Ini]

Salam...tolong follow saya..baru buat...huhu nie dia.. http://artechcafe.blogspot.com... saya follow awak k..TQ ^^

nanie_ppg said... [Balas Komen Ini]

jimat nyew....saving bajet hahaha

Post a Comment

 Online User