PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Proses Pemilihan Pemenang dan Penulisan Kad :-)



Assalamualaikum
fuh sangat letih
patah tangan gitu

Bertempat di restorang Mcdonald Kelana Jaya
tuan rumah dan juri jemputan berpatah tangan
mencari ilham bagi memilih yg terbaik

Org keliling dah dok tengok pelik je
mamat berdua tuh tulis kad raya manyak2
artis ke hahahahah dislike :-)

OK ok back to story

Jadi Contest Kad Raya dan Kenangan Silam telah pun menghampiri penamatnya
34 peserta bagi give a way pertama bukan lah sesuatu yang mudah
banyak bende untuk di pelajari tuan tanah

banyak pengalaman yang dikongsikan oleh peserta
macam macam ragam mcm mcm kerenah itu lah kehidupan

Daripada 34 peserta
di senarai pendek kepada 10 yg terbaik

Dan 10 yg terbaik itu di review bagi kali ke tiga
bagi mendapatkan hanya 5 yg terbaik
anyways semua cerita adalah menarik cuma yg terbaik itu perlu dipilih
utk menerima rm 10 setiap sa orang :-)



Nak tahu sapa dia?
nantikan kedatangan kad raya beserta duit raya ke
alamat yg diberikan :-)

Terima Kasih daun Keladi
ada masa kita buat lagi ye :-)




semoga hubungan ukhwah antara kita
akan tetap tersimpul padu hendaknya

P/S MUKTAMAD kita semua kan kawan


Barakallah



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


9 Dakwat Tumpah:

tiefazatie said... [Balas Komen Ini]

owh tidak!num hp ifa!ketuk kang c asy nie tau!haha..sot bah die nie..adeh..haha

mier@merr said... [Balas Komen Ini]

ala...terlopeh laie....

Nurul chumel said... [Balas Komen Ini]

mintak2 i yang menang!

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

tahniah kepada semua pemenang :D
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir batin ~

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said... [Balas Komen Ini]

wah...banyaknya kad raya...
tahun depan tempah handmade kad dengan saya ye?? hehehe

tak sabar tunggu kad raya nih.. hehe..^_^

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

Tahniah pada pemenang ya. Selamat menyambut Hari raya Buat Asyraf sekeluarga. Maaf zahir Batin.

FarHa said... [Balas Komen Ini]

waaaa nak jugak!! agak2 menang tak?? hekhek

per2 pon tahniah kepada pemenang dan penganjur!!

semoga ukhuwah kite berkekalan hendaknyaa Aminn

cik_salmah said... [Balas Komen Ini]

xkisah menang ke x.janji dpt kad raya..yippppeeee!!!!! tq encik asy :)
congrats to those yg menang...p bli topup k! hekhek

Aniza said... [Balas Komen Ini]

salam..

maaf lambat respons. kad dah sampai pada 13 sept.
walaupun tak menang, saya ucapkan terima kasih kepada saudara. semoga ukuhuwah berpanjangan.

selamat hari raya..

Post a Comment

 Online User