PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Undefined Friendship - Kad Raya dan Kenangan


Ha mesti orang cakap
tak habis habis dengan bende sama :-)
tapi Bila Tinta Bicara
sangat menghargai bagi sesiapa yang menghargai dirinya ewahhh :-p
poyos di disitu

Barang siapa yang buat sole entry akan dapat jugak balasannya
:-) kali ini kad raya jatuh kepada Blog sumpit2u
Terima kasih kerana sudi buat satu entry hik2
Ok Bila tinta bicara sangat menghargai kepada sesiapa yang meberi coment
atau sekadar tulis blog walking di bahagian chat box
tak sudi baca entry pun tak apa kesudian menjengah dan meloading page juga sangatlah di hargai :-) Insyallah setiap blog walk walaupun sekadar hye akan juga di balas cuma lagi lambat atau cepat je maklumlah orang koje katanya :-)

Berblog di samping menjalinkan ukhwah antara kita
adalah mengapa Bila Tinta Bicara di tubuhkan ewah :-)
dan lagi Keep In Touch Selalu

Walau Tidak bertemu rupa
Walau Tetap Jauh di mata
Di hati Tinta ada Kamu Semua rakan rakan blogger :-)

P/S JOM lunch ewahhh





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


8 Dakwat Tumpah:

Balqis said... [Balas Komen Ini]

hoho..selamat hari raya..raye lgi kn..hehe~~

Nur Qistina said... [Balas Komen Ini]

wah3...touchingnya..
ahaha..between ur card dah dpt..

thank u...^__^

puteri said... [Balas Komen Ini]

hhahahha.... nak g beraya umahlah...boleh?..ekeke

RozSyah said... [Balas Komen Ini]

en.asy poyo...hihihi!

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Balqis - ha ye ye selamat hari kantin

Qistina - tak touching meruntun jiwa jep :-)

Puteri - ha jom jom ujung minggu ni kita redah je umah tebuka sapa sapa ~~"

Cik rOZY - poyoZ kuasa 3

Cik Jari said... [Balas Komen Ini]

saya spam je boleh??hehe



selamat hari raya,kawan!

minal aidil wal faizin~~

iszieylyanziy said... [Balas Komen Ini]

salam ukhuwah,,ngee....
jom2 lunch,,belanja

Ezao' Edogawa said... [Balas Komen Ini]

mmg padan lah blog ni ditajukkan bila tinta berbicara,
sebab anda mmg pandai pertinta. ayat sastera :)

Post a Comment

 Online User