PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Farewell Party End Of Semestar Finance - BBQ ,PAINTBALLM,KARAOKE

Wahhh tajuk memang happening kan :-)
hahah Jom mulakan hari Isnin dengan entry
yang riang ria bersama nestle cornflake :-)

Hari Jumaat yang lepas
Bila Tinta Bicara
telah dijemput menghadiri satu acara
bagi meraikan mereka yang telah tamat
praktikal dan penamat semester akhir
budak2 finance UITM SHAH ALAM
Dijemput khas oleh Blogger Miss Terra :-)
ehem penulis jemputan je :-) tolong makan tolong nyanyi dan tolong gelak
sebab Bila Tinta Bicara bukan budak Finance UITM Shah Alam
p/s ada sesapa nak ajal lagi ke :-)

Majlis yang di anjurkan di
PAINTBALL Valley Bukit Cerakah Shah Alam
Memamg gempak sekali :-p

Acara yang bermula pada jam 5 petang dimulakan dengan
aktiviti paintball - tembak sampai lebam :-) hahah
walaupun terlewat dan tak dapat nak sertai aktiviti paintaball
tapi mmg terasa kehangatan dan kelebaman insan insan yang terlibat
jom usya gambar :-)




amcam ada bran :-)


Semasa the guys layan paintball
yang mana gadis gadis yang tak join
lepak di bahagian dapur untuk start masak BBQ dan jugak Meehon Goreng :-)
ada jugak gadis yang join main paintball memang lazat la kan :-)
p/s katanya kalau nak kene tembak diorang nampak gadis
diorang batalkan hasrat pastu yang gadis tu tembak la hihihi katanya la kan :-)
jom bantai gambar mereka yg lepak dapur plak






calon menantu pilihan ibu katanya wink2 :-)

Yang last sekali jom kita tengok ending diorang bantai karaoke ramai ramai
video recorder ni beb penat Bila Tinta Bicara Rakam...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 Dakwat Tumpah:

eily farhana said... [Balas Komen Ini]

ingatkan tuan rumah ni budak finance. cepat2 eily baca entry ni. kihkih.. =p

Shino said... [Balas Komen Ini]

lame da x men paintball..best 2...tmbk org..ahaha...

Post a Comment

 Online User