PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

GEMPAR GEMPAR PANAS PANAS.........

Merujuk kepada perkara di atas



Assalamualaikum
dari meja tinta bicara :-)
mengesahkan dari seorang bekas pelakar KUSTEM Kolej universiti Sains Teknologi Malaysia
ataupun sekarang dikenali sebagai Universiti Malaysia Terengganu mengesahkan
bahawa bangunan berlambang T itu adalah bangunan Perpustakaan UMT


bekas pelajar yang bergraduasi pada tahun 2010 itu MEngesahkan kebanyakkan pelajar UMT sendiri tidak menyedari
bahawa kalau di lihat dari atas bangunan itu berbentuk sedemikian

jadi apa lagi yang kita boleh lakukan?
Malaysia Ku Gemilang Cemerlang Terbilang?

Dari TintaBicara Melapurkan
p/s kalau google image skarang gambar tu dah dikaburkan ye




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 Dakwat Tumpah:

CiK QiQi said... [Balas Komen Ini]

aish.....cmno leh jd gitu...mse lakar wt bgnan tu mmg xprasan ke..or wt2 xprasan

Lizzie Yasmin said... [Balas Komen Ini]

hish.. sapa lar Designer dia nie.. teruk betul, cara penyesatan dlm diam..

Syazwana said... [Balas Komen Ini]

haah la..
mase kat drawing tuh mesti ade detail
haih
-_-

zEeQa ~ aJiE said... [Balas Komen Ini]

aishh..ramai jugak kawe sy kat U tu.huhu

fara said... [Balas Komen Ini]

isk isk isk~
xtau nak ckp pe dh.

Cik. Bena said... [Balas Komen Ini]

arkitek yang JAHAT ! heee~

Tomato Gurl's Life said... [Balas Komen Ini]

sapa designer umt??/sohih ke ni asy..dahsyat..sbb ciktom nak jati ganu....

Post a Comment

 Online User