PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Selasa– Jom Tenangkan jiwa :-0

Assalamualaikum Selamat Hari Isnin :-)

Wah tak sangka juga ramai yang bersurat surat di zaman sekolah sekolah rendah dulu ye ,alahai kalau lah sekolah perempuan mesti geli geliman kan,tak pun sekolah lelaki sahaja heheheh. tak kene jiwa langsung :-) ok lah besok dah nak keje. yang ada kelas akan ke kelas tak lupa jugak musim convo dan musim final exam mesti kusut kan

So jom la layan lagu ni kejap buat riles minda . Video ini di ambil semasa kedatangan penyanyi tersbut di UIA :-) banyak kabel wes tinta bicara dengan budak UIA cuma dah lama tak jengah2 ke sana biasalah alasan klise busy kerja :-) latihan wataniah juga dah kelaut tak aktif mana dah sibuk membesarkan spare tyre katanya :-)

Anyways sebelum dengar lagu ni sila tekan stop untuk lagu di bawah ye :-



Fuh tenang je jiwa di hati kan ;-).

Percayalah wahai teman dan rakan tiada sesiapa pun di didunia ini yang tidak pernah tewas dengan bisikan syaiton kerana kita bukanlah maksum yang terpelihara dari perkara keji dan mungkar. Kita hanya manusia biasa yang hina dalam mencari Keredhaanya. Apa yang penting adalah bagaimana kita meneruskan kehidupan dan bangkit dari setiap kegagalan dan terus berlai mengejar cita cita dan impian kita

Semoga Tinta Bicara teman rakan dan taulan diberikan petunjuk dan Hidayah Daripada yang MAHA ESA

Barakkallah

video


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 Dakwat Tumpah:

Post a Comment

 Online User