PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Bomba Dulu Bomba Sekarang

Gambar Hiasan


Seperti di petik dari agensi

Seorang ketua balai bomba di Britain mengejutkan kakitangannya apabila dia kembali sebagai seorang wanita selepas bercuti, lapor sebuah akhbar semalam.

Paul Canning, 45, kembali daripada percutian lima minggu dengan memakai mekap dan rambut palsu seterusnya memberitahu:" Mulai hari ini, panggil saya Jessica,".

Kakitangan balai bomba di sini dipanggil dalam satu mesyuarat oleh pihak atasan bagi memaklumkan mengenai perubahan jantina ketua mereka baru-baru ini.

Para petugas diberi peringatan bahawa mereka boleh dikenakan tindakan disiplin jika tidak merujuk ketua mereka dengan menggunakan ganti nama wanita 'she' atau 'cik'.

Rakan-rakannya berkata, Paul mahu menjalani pembedahan pertukaran jantina sepenuhnya tetapi dia perlu hidup sebagai seorang wanita selama 18 bulan sebelum dibenarkan berbuat demikian menurut undang-undang Britain.

Difahamkan, ketua balai bomba itu pernah berkahwin dengan mempunyai seorang anak. - Agensi


JADI BEGINI

Ketua Balai Bomba Selepas Becuti


 P/S Gelak Sahaja lah ...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

sweet_teddy:) said... [Balas Komen Ini]

Hahaha XD Ketua takde pendirian tetap ~

jeera said... [Balas Komen Ini]

Hahahahahaa...
dah gelak.. ape ganjaran :P

misyamissyou said... [Balas Komen Ini]

ek..haha..boleh plak cm ni..

siti rahmah bahrom said... [Balas Komen Ini]

ishhhh3.. ape pun boleh jadi

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said... [Balas Komen Ini]

@sweet_teddy:)
hahahahaha...mang..xdek displin tul,..

Miss Saya said... [Balas Komen Ini]

masalah dalaman neh..dah la dari paul jadi jessica..awat tak paulina ke, paula ke..haha

Post a Comment

 Online User