PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Cash Out Pertama - Nuffnang




Alhamdulillah :-)

Setelah 4 bulan berdampingan dengan Nuffnang akhirnya
berjaya jugak cash out yang pertama :-) kira ok la kan
tak la ribu riban mcm blogger fofular dan otai2 lama
cukup la cover bill internet bulan ni hahah ops tapi nak masuk tabung kahwin kan?
so ada lagi baik letak dalam ASB ;-)

Nah inilah dia check nuffnang
tak rugi wa cakap lu berbaloi2 lagi
daripada log in facebook dapat duit ahakz :-)



Selamat Malam :-)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


23 Dakwat Tumpah:

ciK_SaLmaH said... [Balas Komen Ini]

awak..saye xfaham la sistem nuffnang ni...leh cite secare detail x?dari mule sampai akhir.sye cm xpenah je dpt duit smp cmtu skali.

hamzah ian said... [Balas Komen Ini]

fuhyoo.. belanje gua mekdi plisss.. har har har

Sya Isya said... [Balas Komen Ini]

wah! tahniah! memang berbaloi. baru 4 bulan dah banyak macam tu....keep blogging ya =) Sya pula, macam nak cash, macam tak nak pun iya juga..huhu..

noor haNISAh said... [Balas Komen Ini]

mcm ner nk dapat. tak dapt pon. sob2

elmo blurb blurb said... [Balas Komen Ini]

dah tukar template atau baru saja perasan ?? arghh ketinggalan sungguh.. -.-

template ni baru cool n tak heavy macam template lepas..
and tahniah dah dapat check..
;)

MuJE said... [Balas Komen Ini]

hari ni semua orang update pasal cek nuffnang ye... arghh.. bile bleh cashout neyy...huhu

Puteri Iqa Izyan said... [Balas Komen Ini]

belanja saya!

xD

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@ciK_SaLmaH

Erm susah nak citer dengan lebih detail cuba la check out nuffnang official website read and understand.... asy pun belajar dari situ

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@hamzah ian

Lu gay tak boleh ;-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Sya Isya

ya memang berbbaloi sebab tak ada scam alahai boleh la tampung sikit2 kan

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@noor haNISAh

heheh mcm mana dapat? beriklan je la dengan nuffnang mesti dapat

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@elmo blurb blurb

ye dah tukar template...hidup perlukan anjakan paradigma :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@elmo blurb blurb

ye dah tukar template...hidup perlukan anjakan paradigma :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Puteri Iqa Izyan

boleh2 saya belanje ando bayor hahaha

Syazwana said... [Balas Komen Ini]

wah...
bestnye..
:)

Puteri Iqa Izyan said... [Balas Komen Ini]

cait. kedekut. berkire.
hahahaha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Syazwana
memang best hehe

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Puteri Iqa Izyan

cait mana ada hehe

farah wahida said... [Balas Komen Ini]

ehem ehem jom g belanja MD:P
hehehe btw congrat yer:)

Balkish said... [Balas Komen Ini]

Bestnya...tahniah...tukar template baru erk..lama tak melawat...

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@farah wahida

jom jom saya belanja cik farawahida bayar ;-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

@Balkish

sama sama niah

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said... [Balas Komen Ini]

hihi wah..taniah..hurm spe bace komen saya kat sini jemput datang melawat

Post a Comment

 Online User