PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Boleh pulak macam tuh?

Ok ini entry bukan PMS cuma diselami dengan sedikit emosi sikit ok kepada yang dah baca... semua tau henset hilang motor hilang bagai kan? bayangkan anda kehilangan henset dengan sim card

tiba tiba msg masuk

"Hye boleh berkenalan"

maka aku pun reply

"sapa ni"

dengan tidak mengenalkan diri mahupun bertanya kenapa aku tanya kau sapa ko bukan main nak sembur lagi ayat dia bagai ini
"oh tak ingat macam ni la kawan cyber ye mudah lupa bla bla bla"

aku pun tanya la
"kau tak tau ke henset aku hilang bagai sim card semua hilang aku siap mintak korang update nombor lagi kat aku kau yg lama tak sms lepas tuh kau nak emo emo pulak billa aku tanya nama" salah ke aku tanya siapa kau sebab aku hilang contact?
salah aku ke henset tu hilang tanpa kerelaan hati?

lepas sejam aku tanya balik kau sapa kan? dengan sopan santun?
kau jawab
"sapa ni" wahh annoyed gila jawapan kau kan?
siap boleh kata " saya delete semua msg ngan nombor lepas awak emo dengan saya" gosh sapa yg emo dengan sapa ni aku tanya nama ko kata emo yg ko melantun tak pasal pasal tu apa? sayang? memang .....demn it

Eh sodah lah geram tau tak saja je kan ni aku dah publish biar satu dunia baca tapi nombor kau aku tak letak sebab aku masih hormati kau! do learn to respect other if you want to be respect!
Benda simple je
kau msg
takder dalam contact ( handphone hilang sim card rosak banjir bagai tanah runtuh)
aku tanya nama
kau jawab
aku save
live move on kan?
Friend forever program :-)

Pelik...korang pun mesti penah kena kan?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 Dakwat Tumpah:

misSbLurRy said... [Balas Komen Ini]

wahahahah memang hangin bila kita tanye elok2...
pastu wat gitu...
aiii orang orang

kaizen shinobi said... [Balas Komen Ini]

ngeh3... relek2... jangan marah2 nanti cepat tua... wahahaha

Filzah anNafi' said... [Balas Komen Ini]

wahh marah tol tuan tanah ni ye..huhu..kite xkan pernah dapat puaskan sume orang kan..

De'din said... [Balas Komen Ini]

yayaya !
dedin slalu juga kena,,
tmbh2 no dedin ni jenis macam kaunter pertanyaan..
sebagai jalan penyelesaian nya,,
dedin beli sim kad baru..
x dak sapa yg tahu kecuali budak ofis dan family

Post a Comment

 Online User