PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Keputusan Penuh Anugerah Juara Lagu - 25

Credit Google

Assalamualaikum :-) dah sampai kl haha.
Well semua tahu malam ni Adalah kemuncak Anugerah Juara Lagu ke 25 ia adalah kesinambungan muzik muzik pada setiap minggu sepanjang tahun 2010 katanya
dan senarai penuh pemenang AJL 25 adalah seperti berikut

Tempat Pertama


Juara AJL25 ( trofi dan wang tunai RM35,000)




Ana Raffali – Tolong Ingatkan Aku

Naib Juara (trofi & wang tunai RM15,000)

MUH – Drama King

Tempat Ketiga (trofi & wang tunai RM12,000)

Hafz – Noktah Cinta

Vokal Terbaik

Hafiz – Noktah Cinta

Persembahan Terbaik (trofi & wang tunai RM10,000)

Faizal Tahir – Hanyut


Tak mau komen banyak la tentang juara tu kan dengar kata siap ada baling baling kerusi lagi sebab tak puas hati dengan pemilihan juara.
Sebagai orang yang tidak berkelayakan dalam menilai keindahan sesebuah lagu bila tinta bicara memilih untuk terima sahaja apa pun keputusan tadi ;-). Besok tetap kena kerja carik duit hehe

Selamat Malam Mimpi Indah
eh nantikan Episod Langkawi YANG terakhir sangat seronok sebab last day asyi



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

Gayahspears said... [Balas Komen Ini]

salam bro asy...
maaf ya sbb Gayah lame tak terjah bro.. lame tak terjah bukan bererti lupa...
ade mase Gayah akan terjah jugak kan???

~> Tahniah kepada pemenang AJL....

emieysandra said... [Balas Komen Ini]

ana raffali pn okey

shida saje said... [Balas Komen Ini]

tahniah pada pemenang AJL ke 25 =)

De'din said... [Balas Komen Ini]

juara lagu oh juara lagu..
tpi lagu anna rafali pown ok juga..
tpi yg len2 pown ok..
kalo lah dedin juri,,
mesti bg semua mng,,
haha

piNky LuCiA said... [Balas Komen Ini]

semua org mengutuk. aku releks je. kalau aku xpuas hati pun, aku bukan dapat duit pun. hahaha.

nOrA sToRy said... [Balas Komen Ini]

Org yg tak disangke2 menang... pape pOn lirik lagu Ana Raffali best...

Post a Comment

 Online User