PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Blues Monday

Assalamualaikum
Wah maaf lama x ada di sini
Harus dimaklumkan komputer riba aku
Sedang dirawat kerana sekarang ni
Maka patah lah senjata seorang penulis
Kalau mereka berperang dengan senjata
Kita juga boleh berjihad dengan tinta
Asalkan betulkan niat

Maulidur Rasul
Selasa ini adalah ulang tahun kelahiran baginda nabi muhammad
S.A.W ia juga adalah ulang tahun kewafatan baginda
Dalam kalendar islam perkara perkara yang hrbat banyak
Jatuh pada 12 rabiulawal jadi marilah
Kita memanjatkan selawat dan salam ke atas junjungan
Baginda. SemOga aku dan kalian yang jahat ini akan
Dikurniakan syafaar di akhirat kelak

V -day

Harus di ingat v day ni adalah racun kapitalis
Yang hanya mahu memungut ke untungan dengan
Menaikan harga benda yang murah
Kalau betul sayang hari hari boleh sayang

Tak perlu nak ada hari yang dikenang sempena
Kematian penyebar agama lainYang di kuala lumpur harus
Kalau tersempak akan aku nasihatkan
Kalau melawan kami semua akan nikahkan je
Senang kan haha


Penat menaip guna iPhone ni haha
Selamat ber blues monday :)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 Dakwat Tumpah:

Khairul Atikah @ Cik Yuki said... [Balas Komen Ini]

owhh patut la lama menyepi..~ hihi

cik panadol said... [Balas Komen Ini]

selamat menyambut Maulidur rasul....

p/s:-promote iPhone nampak bro!

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

salam maulidur Rasul ya


Note For Alinac’s Membership"

✖sLp mE pLz™✖ said... [Balas Komen Ini]

oppss..
sori dakwat blackberi i tumpah lak..

nuriz said... [Balas Komen Ini]

patutla lama tak nampak asy, dah ok ke laptop

Post a Comment

 Online User