PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Pelajar Wanita Di Tangkap? [Bersih 2.0]





Seramai 14 orang pelajar muslimah telah di laporkan di tangkap sejurus keluar daripada LRT PWTC..... sayang seribu kali sayang.... yang di tangkap itu adalah Pelajar yang Seagama dan Sebangsa dengan aku....


Di petik dari blogger Double Y bahawasanya mereka ini di tangkap kerana membawa LOGO Bersih2.0 dan akan di bawa ke Balai polis dang wangi untuk maklumat tangkapan..



Kalau aku nak teka tak pasti la pulak diorang boleh mengundi atau tidak... kalau tak boleh mengundi sia sia je berada kat situ....sebab rakyat sebenarnya boleh bersuara apabila tiba waktu pilihan raya contoh mudah selangor? Menang kan? Jadi...


Ibu bapa di luar sana pantau lah anak masing masing ideologi tak perlu di bawa yang perlu hanyalah menunaikan tanggungjawab apabila di perlukan





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


8 Dakwat Tumpah:

naju said... [Balas Komen Ini]

aku rasa pelajar memang sangat tak perlu terlibat dalam apa jua yang berunsur politik..especially yang pelajar bukan swasta..tak patut

sugar2 kapas strawberry said... [Balas Komen Ini]

aiseh...aku tak phm btl la.

shah said... [Balas Komen Ini]

salahkan mak bapa..
bangang..
klu nk g mall juga bg alasan,mcm hari lain tak boleh jer..
bangang punya bangsa aku nie..

azie.azureEn said... [Balas Komen Ini]

saja nak tambah ramai orang..

tehr said... [Balas Komen Ini]

betul tu
bertindak perlu mengikut masa dan keperluan
kalau silap, rugi je

Ct_hAjAr said... [Balas Komen Ini]

tak yah campur sangat..kite ni klu student just focus pada study jer.. xyah pening2 pk pasal politik..bila dh grad, nk wat ape pun lantak la..

p/s: malam tadi tengok citer Tahajjud Cinta - bdsrkan kisah benar: pelajar wanita join demonstrasi..

Mia Baharudin said... [Balas Komen Ini]

tu la.. nak berpolitik sangat. kan dah kena tangkap .

fad said... [Balas Komen Ini]

pelajar ape cam2 yang hanye taw mkan, tdo , blaja dan x amek taw lnsg pasal sekeliling, supe jerk mcm katak bawah tempurung

Post a Comment

 Online User