PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

[VIDEO] Pelajar Malaysia Cedera Di Pukul dan Dirompak Di London


Seperti yang di lapurkan oleh sebuah akhbar tempatan seorang rakyat Malaysia telah cedera di rahang akibat di serang oleh penunjuk perasaan ketika beliau baru sahaja tiba dengan pengangkutan awam untuk ke rumah seniornya untuk berbuka puasa.

Setelah di pukul sehingga berdarah perusuh menyamun barang yang terdapat di dalam beg mangsa berikut adalah rakaman video terbabit

video

Betul la tu hujan emas di negeri orang....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 Dakwat Tumpah:

jaya jr said... [Balas Komen Ini]

hooligans macam ni laa kan..bahaye gile

sizuka[Izzati] said... [Balas Komen Ini]

jahat la.

SyAmSuL AnUaR said... [Balas Komen Ini]

Tak pasal2 kene belasah..isy2...sian...(-_-)"

Cermin Ajaib

.:AiN iKeUchi:. said... [Balas Komen Ini]

ish jhat betul la deme ni..sian betul..aper2 hal pun..kat malaysia still ok..kalu per2 pun

Mabuk! said... [Balas Komen Ini]

dah la kena pukul pastu kena rompak lak. -.-'

Post a Comment

 Online User