PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Penghulu Segala Hari - Perpaduan Sesama Ummah

Assalamualaikum

Sila tekan Play


Alangkah kalau benda di bawah ini menjadi kenyataan

Benda lagu ni la yang aku percaya menjadi ketakutan kepada mereka yang taknak melihat kejayaan kita. Justeru cara yang paling mudah adalah play arround and make us fight with each other percaya atau tak? itulah yang berlaku selama ini Sampai Bila?




Adakah perkara ini akan menjadi kenyataan?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

nurkaloi said... [Balas Komen Ini]

hahah terbaik laaa
harap2 macam tu laa
tp boleyh ker? mampu ker?
hahah

.::WaNiE::. said... [Balas Komen Ini]

abg ipaQ aku kata depa ni dok berlawan dalan dewan je. abis sidang pi lepak sama2 pun. bergelak ketawa bertepuk tampar.

+qAsiH naDiRa+ said... [Balas Komen Ini]

Bagusnye kalo itu y jd kenyataan.harap sgt sume ni akan jadi kenyataan.amin..

pengemis Cinta~ said... [Balas Komen Ini]

inshaAllah jika ikhlas memimpin..;)

~eZmALiZa~ said... [Balas Komen Ini]

tenang aje hati bila dengar lagu raihan nie :) nice one... insyaALLAH... tidak mustahil untuk sesuatu yg boleh diubah.. dengan kuasaNya sahaja :)

cik helena said... [Balas Komen Ini]

kalau lah betul2 berlaku..ya Allah syukur!

Post a Comment

 Online User