PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

From Tampin with Love - Pt1


Assalamualaikum heheh
tajuk best kan boleh buat filem katanya :-)

Alhamdulillah hari rabu aritu sempat asy menghantar
anak buah pergi interview untuk rekrut lain lain pangkat tudm
di sungai besi

Lepas jer sungai besi terus shoot balik kampung
dengan bonda dan juga auntie tersayang
i loike :-)

Ok ok cut the bubbling let get straight to the point
Ada apa dengan tampin heheheheh :-)
kampung ku di sana tempat yang nyaman
tenang namun berubah dengan pesat
pekan tampin ni kalau nak di habaq
asal raya jer
tak kira la raya melayu raya cina raya india raya christian
akan sesak sokmo
padat dengan segala macam ragam manusia :-)

Ada apa dengan tampin

NAGOYA

Ohtidak.com hahahah :-)






Dislike okayh utk orang lelaki hahah
nak meneneman makcik2 bershopping memang la letih
puasa belum masuk curtain dah fikir nak corak macam mana
nak set berapa bijik
warna bagaimana :-)
langsir
kain baju nak raya :-)
jenuh jang hahah
tapi takper boleh cuci mata
gadis gadis kampung di tampin memang menusuk sanubari i loike
oh omak pinangkan den dongan orang nogoi :-p

Jom tengok




Oh acaii kasi sikit kulang la adik abang ma tepi boleh cerita punya
satu meter lu kasi berapa 12 ringgit la dik :-o
pap pap pap ok la dik lu amik 9 linggit sahaja
wahahahah tawar der tawar jangan ingat lelaki tak reti main tawar tawar :-p




Nah ni yang buat orang perempuan rambang mata
asy? layannnnnn sajaaa heheh






Nantikan from tampin with love Pt2
Rambutan dan kuih bakar ~~"









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 Dakwat Tumpah:

~aquo~ said... [Balas Komen Ini]

pekan tmpt sy shoping gak ni,,tampin square!!!

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

Salam Asy,

harga kain lebih murah ker kat sana berbanding Nilai 3 Asy?

Aperpun gadis tampin menawan yer..awat tak snap gambar tangkap muat dlm blog nih..gambar cina tu jer ader..hehe..malu nampak Asy ker..lari menyorok.

Ms. Ann said... [Balas Komen Ini]

tampin square kan.. best2.. anne pun dulu besa gi sana.. he..he.. pecah rahsia nie.. if balik kampung memang slalu gi tampin squre..

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Aquo - HEHEH :-)

sweet- menyorok beelakang kamera jer
gadis tampin alamak tak berani snap kang makan pelempang karang :-)
harga memang murah mata rambang sudah

Ms Ann - Memambg best la kan

✿Bloodberry✿ said... [Balas Komen Ini]

waaaaa sonok2 shoping kat nagoya..
salu gak poie tampin..
dok gomeh mano laie nk poie kan..
hiksssss..

Cik Bucken said... [Balas Komen Ini]

ohohohoho...tampin betol~
org pilah kalau gi tampin bilo nak gi melako..kuih bakar mmg omak den suko amek boli kek tampin..
-_-"

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

salam..nak tumpang tanye bleh,ape nama kedai kain langsir sebelah nagoya tu yer?

Post a Comment

 Online User