PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

5 SEBAB KENAPA SAYA TAK GEMAR MENONTON AF

Assalamualaikum selamat malam
dalam semua orang dok layan AF AF AF konsert konsert konsert
tapi tak terlintas plak di hati nak melayan konset af
berhabis duit berhabis air mata berhabis anak tekak untuk mereka
bukan sebab dengki jeles phd(melayu) dan lain2 kat sini ada 10 sebab
ringkas kenapa saya tak gemar menontot akademi berfantasi selamanya

1) AURAT SANA SINI -
Dapat dosa free? ada sapa sapa nak share? soalan dia dak cukup ke amal ibadah nak buat dosa ?

2) PEMBAZIRAN SANA SINI -
- ANDA hantar afundi anda dapat apa? kan ke membazir jom menyumbang untuk tabung
gaza di palestin

3) HIBURAN YANG MELAMPAU
- Tak habis habis dengan hiburan bila di tanya budak2 sekolah hari ini cita cita mereka "saya nak jadi artis" damn it sampai bila melayu nak layu kawan?

4) DRAMA AIR MATA
Dari kita menangis dok tengok orang yang kita suka tersingkir ada lebih baik bentang sejadah sepertiga malam buat sunat taubat,menangis kerana dosa kita kepada Allah

5) Pogram Yang Berfaedah? Teettt
Jom kita layan AKADEMI ALQURAN Ada lagi bagusssss laaa kawan


Ye betul lubang kubur memang lubang kubur masing-masing
tapi sampai bila melayu majoritinya islam nak layu
tak sedar2 lagi ke 10 orang terkaya di malaysia majoriti nya musyrikin,
politik dah la tak bersatu padu dalam masjid pun boleh bergaduh

jangan kita merempat di bumi sendiri
Jemput Join Group Ni :-) walaupun dah terlambat

anda pandangan hentakan kritikan sila hantar di komen :-)
Regards


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


11 Dakwat Tumpah:

diba^pening said... [Balas Komen Ini]

btul3....hehhe...dlu suke le tgk...skrg dh xtgk....bosan...

latest entry : now i know

Nabiel said... [Balas Komen Ini]

gua sokong nie bro!
heheheh~

bH said... [Balas Komen Ini]

sy x suke AF sebab jadi medium mengkayakan orang yang tak sepatutnya..

plus, macam dah komplot bila dapat tau, shahir yang menang lepas dia kena singkir hari tu...

anyway, thank for promoting the group=) tshirt on sale tu...hihi

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

DIBA - heheh tak pernah suka
nabiel - ahah habis duit air mata dapa apa?

bh - hahah no big deal bro :-)
saya bukan admin ok just promote sahaja

sophie said... [Balas Komen Ini]

Same here! Bnyak sgt drama air mata..

P/s:dah lama join grup tu..de gak geng..Hehhee

kak cabai said... [Balas Komen Ini]

kak cabai sokong sangat2. kak cabai pun takut juga.

TTT said... [Balas Komen Ini]

hehe kite pon xtgk

captain88 said... [Balas Komen Ini]

org zaman skrg... hiburan sahaja yg diaorg nak... klu sumer bdak2 nak jadi artis... sapa lak nak jadi doktor.. engineer.. imam.. bilal... kann...

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

tepat sekali captain...aku ni tak la baik sangatr
sekadar berkongsi ajer

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

bdak2 af pas da habis af ramai yg jadi pelakon,dj,pengacara n senyap tanpe berita bukannye penyanyi..msok af pon nk femes kot..tapi ada juga af yg bjaya cume aizat,stacy je..

tunoor73 said... [Balas Komen Ini]

akak sokong sangat2...sebab akak pun x penah tgk...cuma mlm last tu anak2 tukar jab masa iklan...masa tu si syahir tu nyanyi...alahaiiii...x berani komen lah...

Post a Comment

 Online User