PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Kemenangan Yang Pertama :-)



Assalamualaikum
semalam balik office
ada dapat bungkusan berselotep (kalau ejaan betul la kan)
dari Sabah bah ku ingatkan Tuan Zul hantar dokumen sulit (poyo)
rupanya hadiah sudah sampai
hadiah untuk pertandingan ini
Terima kasih kepada ZA , Encik One yg sudi memberi hahaha



Selak punya selak kat baju ada selit RM 10 hahahah
main selit2 plak teringat zaman keje cyber cafe dulu weeee :-)


Eleh korang mesti cakap kan setakat baju ngan RM 10 pun nak kepoh
Hellow this is my 1st ever ok korang pun kalau masuk musti dalam hati kucil nak menang even saguhati pun tak payah la kata masuk kontest utk buang masa jer :-p

Hahahha
Akhir kalam kalau ada contest lagi Heboh2 la kan gue InsyAllah pasti join

P/S Sedang berusaha keras untuk kontest Asada ni :-)

Regards
Tinta Bicara - Mahu gerak ke office suda :-)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 Dakwat Tumpah:

Farid MOFASAD said... [Balas Komen Ini]

tahniah!!

sila tingkatkan usaha anda untuk berjaya! :)

Cheqna said... [Balas Komen Ini]

tahniah ye..rm10 pun kalau makan kenyang juga kan?

:-)

Fara Dee Dilah said... [Balas Komen Ini]

besnyeee...sy kalo join contest2 ni sgt2 susah nk menang:(
salu xde rezeki nk mng2 ni..uhuk uhuk...

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

mofasad time kasih heheh
cheqna ahah terima kasih
fara ala rezeki lambat lagi tuh

this is my first ever contest sekadar mencuba hahah alhamdulillah ada rezeki walaupun saguhati

Post a Comment

 Online User