PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Buang Bayi Lagi.....

KUALA LUMPUR: Mayat bayi perempuan baru lahir yang dibungkus dalam beg plastik ditemui bersama longgokan sampah di Flat Sri Kelantan, Bandar Baru Sentul di sini, malam tadi.

Mayat yang masih bertali pusat dan diselimut dengan kain batik itu ditemui dalam tong sampah pada jam 10 malam tadi oleh pengutip barangan lusuh ketika menggeledah tong sampah di flat it

Ketika lelaki itu menggeledah tong sampah untuk mencari barang yang boleh dikitar semula, dia menemui satu bungkusan plastik yang berisi mayat bayi itu bersama urinya," kata Ketua Polis Daerah Sentul ACP Zakaria Pagan ketika dihubungi hari ini.
Beliau berkata, polis tidak menolak kemungkinan bayi itu dibuang dalam tempoh kurang dari empat jam sebelum mayatnya ditemui.

Mayat bayi itu dihantar ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk bedah siasat dan polis meminta orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai kejadian itu supaya menghubungi balai polis berhampiran bagi membantu siasatan. - BERNAMA


Apa nak jadi Apa nak jadi sampai sekarang tak beranak lagi
Apa nak jadi Apa nak jadi bila dah beranak di buang lagi


Renung-Renungkan












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


12 Dakwat Tumpah:

Cik Bucken said... [Balas Komen Ini]

aku rase mcm dah hobi masyarakat plak buang2 bayi nih. hampeh betol hobi cmtu

amira said... [Balas Komen Ini]

ini kerja manusia yang lebih rendah martabatnya dari binatang

Post terbaru: Tidur pun jadi Masalah!

azremy said... [Balas Komen Ini]

nasib baik x kuar pedang laser dia,ha ha

HEROICzero said... [Balas Komen Ini]

subur2 remaja zaman skrg... keh3x

s1t1 2uL41k4 said... [Balas Komen Ini]

iee... geram! bila lah nak berakhir..

Hapiz Rahman said... [Balas Komen Ini]

hmmm.. laki la salah. buat kerja reti!

NARDtheNERD said... [Balas Komen Ini]

xde iman.
=(

@ku d! sin!e said... [Balas Komen Ini]

kesian mereka yang nak anak tapi tak leh,,

Cik Mimie Hanimi said... [Balas Komen Ini]

benci nye ngn org cm ni...
klw x nk bby 2 bg je la org...
bt jht pandai..pas 2 x nk b'tnggungjwb lak kn...geram nye...
huhuhuh

.aira. said... [Balas Komen Ini]

ini kes telor banyak dalam rahim, buduh betoi,,

jempot lihat blog and tingglkan jejak anda di entri ni :D
life as UNI student xD

Affan Ruslan said... [Balas Komen Ini]

Haish, macam2 kes buang bayi skg.
Cuma kadang2 versi/plot je lain.

dunspeak♥ said... [Balas Komen Ini]

nape la depa ni tak pikir dulu sebelom wat menda terkutuk nieh..iskk

Post a Comment

 Online User