PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Dia Buat Lagi.... Penat Cakap Baik-Baik...



Salam...
Asy bukan nak jeles korang ada youth campaign
malah berbesar hati nak support setiap campaign yang memerlukan sokongan dari kawan kawan tapi please do it the right way

Masih ingat entry 3 Reason kenapa anda di Ban?
Baca kat sini

Siap boleh guna 3 nama berbeza....
pastu lastly TER reveal diri sendiri adoi haiz...
manis jer tapi..... fullstop

It not a big deal tak mahu membesarkan perkara mcm ni
tapi harap faham la sikit
masuk tempat orang orang kene faham dengan kita ker
kita kene faham dengan orang?
dengan kelajuan Internet Malaysia yang sepantas Kilat ni

That all

Malas Mahu Cakap


-Im here to build relationship,strengthen
the ukhwah and get close to
community but why you....?-








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

Nur Hayaty said... [Balas Komen Ini]

asy, yaty pun penah kena bayk kali, ada tu sggup menipu kata da follow kiter,tak baik tau buat cm tuh, nak minta org support , minta la cr elok, jgn lah cara cam ni..huhu..

sizukaDeboss said... [Balas Komen Ini]

senget punya orang kot

intan said... [Balas Komen Ini]

tu la..
sy pon kadang2 cm bngang gak dgn mereka semua ni..
haihh....

reen_sofee said... [Balas Komen Ini]

nape nape???

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

hyee reeen sila baca entry :-)

Peminat Katie Holmes said... [Balas Komen Ini]

maybe kene guna cara kasar pulak.

Post a Comment

 Online User