PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Melayu dan Cina di Google....tak sedar sedar lagi bangsa aku ni


Ni sekadar luahan pendapat
cuba korang sendiri google perkataan keyword cina dan melayu
apa yang keluar der?

bukan main rendah lagi martabat kita
masih tak sedar sedar diri lagi?
dok bangga dengan kumpulan kumpulan mat motor
dok bangga dengan pangkat dan kuasa pada nama
dok bangga dengan raja segala club pil khayal dan cd lucah
lastly apa pun takder

Nak harap kuasa ekonomi dah lama dahh punahhh ada DEB pun kroni yang makan
Nak harap kuasa politik? aku tikam ko ko tikam aku dua dua mati ahcaiii jugak gelak
Nak harap kuasa ilmu? Hah mrsm pun diorang dah mintak,uitm pun diorang da mintak
biasiswa pun dah nak sama rata apatah lagi?

Pil Khayal Vcd Lucah mengadu domba semua adalah pelan bawah tanah untuk merosakkan bangsa aku dari akar umbi,bila akar umbi dah rosak apakah pokoknya akan teguh?

Aku bukan menulis sebab anti cina tak? semua isi isi di atas merujuk kepada
orang melayu bangsa aku sendiri,darah daging sendiri sebapa dengan Nabi adam

Bangkitlah sebelum terlambat.....














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


14 Dakwat Tumpah:

cik elina said... [Balas Komen Ini]

melayu leka dengan kemewahan yang ada.
terlena dek hak istimewa org melayu.
sekarang biasiswa terbuka untuk semua pelajar yg dpat 9a+ tak kira kaum.
almatnya semua akan di bolot oleh cina dan india.
huhuk.

Anis izyan Abd Rahman said... [Balas Komen Ini]

i agree~
totally agree..

leke sgt bngse kite nie
isk

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Elina - Tongkat melayu perlu di buang kalau kita nak berjaya!
jangan harapkan kerajaan utk ubah ansib kita
kita yang kene ubah sendiri


Anis - Agree

Asy pun melayu
ada ramai kawan cina dan india
tidak racist
kami boleh berkawan bersama
lepak bersama dan kerja bersama

entry ini adalah untuk sedarkan bangsa sendiri dan juga DIRI sendiri supaya tak lalai

cakap memang senang...tapi nak buah jom la kita ingat mengingatkan :-)

Cik Yuki said... [Balas Komen Ini]

hmmm..org melayu...~

Hamzah Ian said... [Balas Komen Ini]

adoi.. camni martabat melayu eh..

hudhud said... [Balas Komen Ini]

hah, 100% agree wth this. melayu dah biasa sgt kena suap. semua nak mudah je kan

s1t1 2uL41k4 said... [Balas Komen Ini]

malu, malu, malu...

hiro said... [Balas Komen Ini]

betulll...taip abg pun dh mcm keluar..celake.

Peminat Katie Holmes said... [Balas Komen Ini]

makin lama makin teruk.

Ichako said... [Balas Komen Ini]

malunya. kalau orang luar google nak tau pasal orang melayu,mungkin ni juga yang diorang jumpa. pttla orang melayu tak direspect skrg ni.

diraja22 said... [Balas Komen Ini]

melayu lena diulit mimpi kuasa kononnya..

farah said... [Balas Komen Ini]

melayu mudah lupe diri..bila dah naik sikit,terus bangga2 sampai at last habuk pun xde..sekadar kata2 untuk diri sendiri jugak..

cik hana said... [Balas Komen Ini]

isy2... melayu..mudah lupa..

kApalKu kaRam said... [Balas Komen Ini]

sape lg nk martabakn melayu kalu bkn org melayu sdri...

Post a Comment

 Online User