PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Berebut nak rakam hantu katanya





NEWCASTLE, Australia - Pihak berkuasa bimbang berhubung keselamatan pemandu muda di bandar ini berikutan ramai di antara mereka cuba memecut pada kelajuan 180 kilometer sejam (km/h) untuk melihat hantu seorang penunggang motosikal yang sudah mati dan merakamnya untuk laman perkongsian video, YouTube, lapor sebuah akhbar semalam.

Perbuatan berbahaya itu berlaku ekoran kisah legenda di bandar ini bahawa mereka perlu memandu laju untuk memanggil hantu berkenaan.

Legenda itu menyatakan pemandu yang baru mendapat lesen di sini dan mebawa selaju 180 km/h di Laluan Lemon Tree boleh menyeru roh penunggang motosikal berusia 29 tahun itu.

Baca lagi di kosmo


Heheheh kat Malaysia?
genting sepah ada sebijik motor yang takder bunyi
highway karak lepas turun genting sepah nak balik ke kl
ada wolswagen kuning :-) pergi lah try carik
agak agak bulan2 pose ni ada tak




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


9 Dakwat Tumpah:

cik panadol said... [Balas Komen Ini]

bulan2 pose ni mane ada hantu...alasan nk drive laju2 la tu....

psl wolswagen kuning tu betol ke?dah bnyk kali aku dgr citer psl tu...

y@n@ M!B said... [Balas Komen Ini]

ada ek antu kt area tu??haha xpernh nmpk lg and tak mau nmpk pon..ngee~ =p

Anis izyan Abd Rahman said... [Balas Komen Ini]

ade yang wane kuning~
tapi bukan hantu aaa

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

heheh cik panadol
rasanya wolkwagen kuning tu kalau dari karak ke tol kl tuh
dia akan main line kuning laju jer
pastu dia mcm mencabar kita kejar dia
once kita kejar that is banyak yg terbabas kat tepi jalan

Yana yup2 area genting sepah tu
malam minggu sapa bernasib baik jumpa la


anis izyan
apakah? :-)

::fadxieza:: said... [Balas Komen Ini]

ada gak org nak tengok hntu..
pelik2..
:)

misyamissyou said... [Balas Komen Ini]

bile bace ni teringat cite ghost rider plak..haha

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

Salam Asy,

Wah kira kejar ghost riders la ni.bawa laju2 hantu diseru entah kemana awak pula yang jadi hantu samseng jalanraya.

Iskhkk..macam2 dengar kisah dijalanan yer..berhati2 lah memandu dikawasan tu. Asyraf ada pengalaman ker diusik hantu disitu.

.s.o.f.i.a. said... [Balas Komen Ini]

bulan posa mana nak carik natang hantu keta kuning..... tunggu pas raya la...

Sha-na.Szied said... [Balas Komen Ini]

askar kah kamu ??
slmat bekenlan..

Post a Comment

 Online User