PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Mengidam Katanya ....





Wah dah petang dah sedar tak sedar
konon konon sibuk la keje tu kan
padahal mmg sibuk pun hahah
biler la nak masuk gomen ni wink2 :-
Btw tiba tiba mengidam plakk nak makan kuih
tepung yang di letakkan dalam bekas pelita aha :-)
tepung pelita la hihi



+

Mana nak carik ni
pasar juadah la jwbnyer petang ni
1st time dalam bulan puasa nak jenguk pasar juadah ni
but tapi....
aku on diet


Ohtidak.com





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


16 Dakwat Tumpah:

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

waaa.. lama giler dah tak makan kuih ni.. hampir2 setahun seyh..

Kamsiah said... [Balas Komen Ini]

salam
saya cukup suka tepung pelita yg disimpan dlm peti sejuk...

Anis izyan Abd Rahman said... [Balas Komen Ini]

like this so mucchhhh!!!!
suke2

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Asada - betul2 kegersangan di bumi orang haha

Kamsiah - yup pejal dan lazat :-)

Anis - I loike :)

✿ YANN ✿ said... [Balas Komen Ini]

yann suka sangat kuih ni.. sedap kan? :D

dunspeak♥ said... [Balas Komen Ini]

sodapnye kuih ni. dah lama tak makan. tak sabar nak balik qlate untuk makan segala jenis kuih ..hekhek..



macam kat kelate je ade kuih kan ;p hehe

yana said... [Balas Komen Ini]

kueh feveret tu.. ad org pgl kueh tako kan??
dlu kenduri ad wat sendiri.. banyakk.. hehe.. tp berbaloi2!! :)

annazanariah said... [Balas Komen Ini]

alhamdulillah, anna berbuka tadi makan kuih tepung pelita tau. beli 3 ketul RM1. Ok la kan.. sedap2.. :)

Idalara said... [Balas Komen Ini]

baru beli semalam kt bazar Ramadhan BBST...sedaappp sgt..lemak2 berkrim disukai ramai...ahaks..

kerangRebus said... [Balas Komen Ini]

suke gile kueh ni~~~!!smlm makan..tp arini xde ..aish22

Blog Leader said... [Balas Komen Ini]

mak mentua aku buat kuih ni...
sedap... nama pun free... huhuhu...

Nur Hawa Mohd Zin said... [Balas Komen Ini]

sangat suke kueh ni..lebih2 lagi kalu sejuk

Nurul chumel said... [Balas Komen Ini]

wah..besh3..i pandai buat kuih tuh..
tepung pelita is my final exam masa i dip dulu..senang jek nak wat.. :)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Yan - Sangat Sedap

Dunspeap - Hahah balik qlate make puas puas la :-p


Yana - yup berbaloi2 lazat kot

Anna - Hehe sama la kita da lepas hajat kot

Kerang Bakar - HEHE hari hari mau

Blog Leader - Bagus2 yg free mmg sedap :-)

Hawa - yup bler sejuk dia lagi kenyal hahaha

Nurul chumel - Heheh pandai ker bleh la tlg buat

peaNut said... [Balas Komen Ini]

xpenah makan la kueh ni...sedapp eyh??

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said... [Balas Komen Ini]

kuih FAV saya~ hehe. baru3 sak makan ari tu. kekekeke.

Post a Comment

 Online User