PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Lubang Ajaib di Mid Valley :-)

Wah hujung minggu yang sibuk agaknya
dengan farewell party untuk teman di pejabat
dengan jadi juri undangan untuk pertandingan
kemahiran masakan rimba di sebuah sekolah
akhirnya dapat juga bertemu dengan tempat meluahkan
perasaan ini :-)
nantikan update entry di atas :-)

Btw hari ini lepas jer farewell party
kami geng geng di pejabat keluar la melayan bowling di cosmic world
mid valley megamal
memang havoc la ,Asy mcm biasa jadi baby siter untuk once of my collegue punya anak
sangat comel :-)

Tiba tiba sampai di sebuah lif terdengan la (TIPU)
satu bual bicara antara anak ayah yang tua dan ibu yang sudah tua
gamaknya macam first time mereka sampai di Kole Lumpur hiihi

Tibe tibe anak dia berhenti depan lif anak dia bertanya kat bapaknyer
apa itu bapak?" Pak, itu amenda pak?"
Bapak menjawab," Entah lah nak....bapak pun baru kali
ini nampak menatang tuh...

Tiba tiba seorang wanita lua berlalu di depan lif tersebut
masuk ke dalam dan pintu pun tertutup wanita tua itu hilang dari pandangan
tibe tibe lepas jer 10 minit "Ting" lif pun terbuka keluar seorang gadis rupawan
cantik menarik memaang da bomb ter beliak mata bapak nyer

Lantas apaknyer berkata kepada anaknya
nak masukan mak ko ke dalam lubang ajaib tu
kot kot boleh bertukar wajah
"anak pengsan"
"bapak dapat penampar dari mak"


Ini adalah rekaan semata mata :-) tidak ada kene mengena dengan yang idup atau pun telah meniggalkan kita "








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


15 Dakwat Tumpah:

elmo blurb said... [Balas Komen Ini]

HAHA comel je anak beranak . ;D

PEREKA CERITA said... [Balas Komen Ini]

hahahaha... lawak giler

ariff said... [Balas Komen Ini]

hahahahah

Dark Half said... [Balas Komen Ini]

haha...penah baca joke ni

Latest entry: Kalau Aku Bendul, Kau Apa? Bangang?

h A n Y S said... [Balas Komen Ini]

la..
ingat btl la td..
haha
:)

h A n Y S said... [Balas Komen Ini]

la..
ingat btl la td..
haha
:)

sizukaDeboss said... [Balas Komen Ini]

hahaha lawak gila

diraja22 said... [Balas Komen Ini]

dh cuba ke sekali.. cubalah..

♥ Nasiha Sakinah ♥ said... [Balas Komen Ini]

hahaha.wat lwak larh~ adess

Cik Yuki said... [Balas Komen Ini]

hahaha sampai ta terkata. dpt taip je. hihihi

LiFe KaMi said... [Balas Komen Ini]

oo ingatkan betul ler coz slalu gi mid valley.. hehe

LiFe KaMi said... [Balas Komen Ini]

oo ingatkan betul ler coz slalu gi mid valley.. hehe

ace~ said... [Balas Komen Ini]

hahaha..klau la btol..bole bwt bisnes ni..

.s.o.f.i.a. said... [Balas Komen Ini]

walau penah baca tapi tergelak sorang2 gak kat opis..... he he,...

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

hehe. banyaklah lawaknya tu..

takut juga Kak Sweetie selalu gi JKR kat Mid Valley tu,mana tau termasuk lak lubang ajaib situ..ha biar benar Asy...

Post a Comment

 Online User