PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Parti Selamat Tinggal ( Farewell Party ) - Preveena

Heheheh tak berkait langsung dengan entry
lubang ajaib di mid valey :-)
Hari ahad yang lepas
kami the geng berkumpul untuk party la sangat
perpisahan admin staff

Ha jom layan :-)

Ni masa makan kat nandos
masing masing muka ceria
makanan jangan cerita la
memang melebih lebih la
orang malaysia
hahaha tapi licin pinggan
:-) ni some of the staff kat sini



Min and Kak ida




Kak Fiza dengan Nik



Preveena dan puvez




Winie dan Dina ezah :-)



Anand dan mizan :-)

Asy? mcm biasa la baby sitter layan budak budak yang comel ni dia comel kan hahaha




Kenyang kenyang kenyang terus gi main bowl kat cosmic alahai
heheh banyak giler ratu dan raja longkang
sorang dua jer boleh main
anyways
Good Luck preveena for the rest of your life
kahwin jgn lupa jemput la :-)











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 Dakwat Tumpah:

sizukaDeboss said... [Balas Komen Ini]

baby sitter terbaik:)

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

Salam,

Tentu Asy sedihkan Preveena dah berhenti.

Post a Comment

 Online User