PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Movie Review - The Expendables " Hide ur Gun Use your Knife"




Asslamualaikum
what up peeps :-)
heheheh giler movie betul gue kan :-)
Btw terima kasih nuffnang kerana beri peluang
untuk ambo menonton wayang ini pada hari Khamis yang Lepas :-)
btw bukan ambo yang menang tiket ni
tapi minah ni :-)


Miss Terra




Cerita bermula dengan sms yang di terima pada jam 4.30 petang hahah
treeet treee >> bunyi sms (tipu) AWAK TAKNAK TOLONG SAYA KER"
damn apa yg sudah aku lakukan mengelabah beb :-) pastu tanya la dia apa dia?
Wayang Malam ni :-p heheheh.Ouh i loike ur stle movie 9.30pm invite me on 4.30pm yer :-)
Ok dear i fetch yr later :-)


Jenuh gak nak carik rumah minah ni tersorok gitu :-)
sampai the curve setelah proses peng GPS dan pen Google map berlaku
kami pun rush utk carik cathay cinema katanya pusing2 beb
sebijik macam rusa masuk kampung maklum la aku 1st time dia setahun lepas
datang The Curve :-)

Ok here the movie part

Starting memang epic a team of oldtimer actualy mcm part time assasin la :-)
pergi rescure sekumpulan tawanan yang di tawan lanun di somalia
memang semart lah arrangement starting dia :-)

Arnold membuat kemunculan istimewa dalam filem ni time cia carik diorang nak offer job
memang sedap dia kene bahah " He like that he is busy want to be president" pecah panggung gelak beb :-)

After that diorang di approach oleh CIA katanya untuk hapuskan sorang mamat cia
yang dah berpaling tadah dan melarikan diri ke negara apa kebenda tah :-0 mamat tu
tanam ganja kat sana di bantu oleh general tentera negara tuh eawh :-)

Reward 5 million beb aku sanggup korang?

Kat sini plak group leader jatuh hati pada anak general tuh isk2 benci aku cerita gaduh2
ada bab romace ni :-p.Daripada decide taknak amik job tu terus pergi buat jugak :-)

The best part dalam movie ni hero 6 orang jer boleh beat satu pasukan tentera di sebuah negara kecil yang lengkap dengan altileri dan jugak kete kebal takjub bukan .
Dan lagi Pisau aka knife aka shuriken memainkan peranan yang penting di sebalik pengunaan senjata. Dah mcm cite ninja. Kepada pengemar cerita action anda di sarankan utk tengok sebab cerita ini penuh dengan letupan :-)

Aku bleh bayangkan minah ni tengok bende letop2 dengan muka bosan :-)
Nak tau citer lanjut sila ke pawagam berdekatan :-)








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 Dakwat Tumpah:

Hamzah Ian said... [Balas Komen Ini]

alahai.. gua teringin betol nak tngk.. lu dah tngk dulu.. tak aci la.. grr..

ken said... [Balas Komen Ini]

akan tengok! =)

h A n Y S said... [Balas Komen Ini]

ni yg berkobar kobar nak p tgk ni~
XD

Post a Comment

 Online User