PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Saya Menang Motor ... Eh duit raya jer :-)



Assalamualaikum hahah

Terima kasih Rumah 4 tingkat aka Cik Kie-Yu kerana
dengan tak tersegaja terbuat contest berduit i loike :-)
next time tak tersengaja lah lagi ye kalau selalu2 pun takper
and wish you also Selamat cepat cepat makan nasik minyak
Satu tempat vip utk asy okayh :-)

Ada ke patut telefon time orang tengah stress keje hik2
bunyi dah macam along nak mintak utang ajer kan .
tapi orang yang mesra gitu (gedik)

Selamat ulang tahun utk abang tersayang jugak hik2 :-)
Jangan nakal2 ni bolan puasa :-)

Dan kepada yang lain
kalau ada nak tersengaja buat contest
let me know aha :-)

Bukti pembayaran katanya :-)



I loike lain kali buat lagi yer :-)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 Dakwat Tumpah:

Hamzah Ian said... [Balas Komen Ini]

nk jugak..

intaneqashut said... [Balas Komen Ini]

rezeki d bulan Ramadhan =)...
belanja kOpok singgit!... =)

ayin~weeweet said... [Balas Komen Ini]

boleh calling2 kikikiki

Kie-yu said... [Balas Komen Ini]

ade entri ropenye
tak perasan
hehe
ai loike juge ~!

thnx for da wishes

Post a Comment

 Online User