PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

AKHIRNYA....



Terima kasih tm :-)
walaupun kelajuan mu ibarat se eskor ferrari di litar formula 1 :-)
tapi customer service alhamdulillah terbaik

BilaTintaBicara(BTB) Telah mengalami gangguan teknikal bagi pengunaan internet
bermula dari hari terakhir di kole lumpur last week
malas nak buat aduan ingatkan sekejap je

alih alih drag sampai minggu ni pulak
habis duit labur kat bank tak pulang2 (cybercafe)
jadi semalam BTB buat laporan mengunakan TM 100

Mintak tukar modem


tup tup pagi ni TMDELIVERY dah hantar modem :-)
jadi dengan ini BTB mengishtiharkan utk berblog sampai lebam :-p

Untuk pengetahuan semua
penguna tm adalah dijamin kelangsungan modem
bermakna any problem just ring them dan akan di tukar oleh mereka
TANPA SEBARANG BAYARAN :-)

sila survey market price yer :-)

Terima kasih daun keladi
tak sia sia bayar RM 115 setiap bulan :)


tetibe jatuh hati kat TM
nanti internet lembap mintak la cerai balik :-p



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


14 Dakwat Tumpah:

Rina (◕‿◕)✿ said... [Balas Komen Ini]

berapa laju die??

ciK_SaLmaH said... [Balas Komen Ini]

senangnye kamu bercerai ngan tm ye ncik asy :P

Gayahspears said... [Balas Komen Ini]

wah.. makin rancak lah bro beblog ya :P

tqa.awesome said... [Balas Komen Ini]

canteeeek la.
streamyx mmg stabil tp syg speed xbpe. but still better than broadband :)
terbaekk.. bole sedut movie sampai lebam juge :p

HanisAzla said... [Balas Komen Ini]

setakat ni mmg tm streamyx yg terbaik... sok2 x taulah plk kan..mmg berbaloi bayaq lbh sikit utk tiap bulan..

farysa said... [Balas Komen Ini]

modem kt umah dh nk hncur
agak2 klo kol diorg sruh tkar bru
diorg lyn x?
ke kne bwk modem g tm?

sumpit said... [Balas Komen Ini]

wow...saya guna DG jer.. tp alhamdllah la ok jer
Kritik Gambar sikit

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said... [Balas Komen Ini]

wow...mahalnya..
saya yang membayar RM60 / month pun dh rasa mahal...

wireless streamyx [sharing is caring dengan kakak]

guna 2,3 pc pn laju juga.. :)

selamat berblog sampai lebam yer?? :)

pemberitahuan: saya sudah berjaya menerima kad raya..sangat suka
terima kasih daun ceri...tahun depan bagi lagi ;)

De'din said... [Balas Komen Ini]

salam raya !

tm mmg laju dri dulu
tpi yg leceh dia kena sambung talian tetap..
kalo dok hostel nak x nak kena lah gna beruk band tu..
tpi p1 pown lju juga

suzie rahman said... [Balas Komen Ini]

wah mahal kot..hurm pakej 60 pon amat lju dh..

BezBuddy said... [Balas Komen Ini]

sape ngan sy kot awk nye package..tp nape modem awk kaler hitam eg?hehe

Cik Yuki said... [Balas Komen Ini]

hahaha cerai dan rujuk kembali nanti.~

ayin~weeweet said... [Balas Komen Ini]

terbaek ek?hari tu pakai streamyx smpai tukar bb blum nak dtg.hampas je hukhuk

Nur Qistina said... [Balas Komen Ini]

wah3..nanti BTB makin selalu la update..bagus3..

**kalau internet laju, rujuk balik la eh..hehe..

Post a Comment

 Online User