PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Kad Raya Dah Mula Sampai :-)






Disebabkan posmen dan angkatan semua bercuti sakan raya tahun ni
sebab depa dapat naik gaji
maka kad raya dan kenangan sampai la lepas raya hik :-)

Ini adalah contoh kad raya yang dah sampai pada tuanya :-)
tapi takder duit raya

So yang dapat duit raya nanti buat la satu entry ye hik2

I loike

p/s entry ringkas sambil mengunyah lomang
naik la berat hik2 ponek jo turun time bolan pose :-)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


18 Dakwat Tumpah:

Black_roses92 said... [Balas Komen Ini]

hurmm..kita dah dapt b4 raya..tapi sedih.. sebab dah kena ujan dulu.. huhu.. ;)

diana said... [Balas Komen Ini]

wah..
dah dapat ye?
saye tak dapat kad raye pun..
tunjuk le dalam nye tulis ape..
hahhaha...

zyra said... [Balas Komen Ini]

blom dpt lg.. dh pesan kt adik2 suh roger kalu ader, sbb aritu rasenyer bg alamat umah mak (alamat tetap surat-menyurat) (^_^)

uissh! xsabo lak nk dpt kad raye.. hikhikk~ (dh lama btol xdpt kad2 nih...) (-_-)

Nad said... [Balas Komen Ini]

wahh sronok gler ah dpt kad raye. :-D

takde kad raye thun ni. :( waaa

N@di@ said... [Balas Komen Ini]

oit nadia punya pic tu oooooo xkasi tahu yer ambik nak kena rotan ni ^__^

chentaMAYA said... [Balas Komen Ini]

haha! taon ni gua rajen pos kad raye kat kawan2~

Cik Yuki said... [Balas Komen Ini]

Warghhh.! ta pnh dpt kad raya.!

Cik Yuki said... [Balas Komen Ini]

Warghhh.! ta pnh dpt kad raya.!

Siti Nurhanim said... [Balas Komen Ini]

hihi.. got kad raya n isi2 nyer
tQ

Rama2Ungu said... [Balas Komen Ini]

hohoh..sedang menanti dengan penuh kesabaran ni....

sebelas said... [Balas Komen Ini]

perhh bestnya dapat kad raya :P



http://nomborsebelas.blogspot.com

haszuraidah ishak said... [Balas Komen Ini]

same la kita zyra, dh tny, tp cam x dpt lagi..excited lebey plak nk dapat kad raya..hihih..lagi excited kalu bukak2 ade duet..hahaha

.s.o.f.i.a. said... [Balas Komen Ini]

lama dah tak merasa dapat kad raya... sedey!!!

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

p/s heheheh ada pemenang kat sini dia siap post lagi :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

p/s heheheh ada pemenang kat sini dia siap post lagi :-)

GURU BESAR LYD a.k.a MAKCIK LYD said... [Balas Komen Ini]

wahahahha..x menang tp dpt kad raye cumel...siap gantung2 lg..heheheh

Nur Qistina said... [Balas Komen Ini]

wah..dah ada yg dh dapat kad raya..best2..jom check kad raya dah sampai ke belum..yay!!~~

cekkeya said... [Balas Komen Ini]

Saya dah dapat dah raya keenam hari rabu mggu lepas!!! Thanx tau ;)

Nih ada buat entry pasal kad raya tuh. http://bas-biru-abah.blogspot.com/2010/09/kad-dan-duit-raya-dari-asyraf-hamasaki.html

Thanx againnn ;) Happy sangat. Baru dapat online, tuh baru dapat post entry.

Post a Comment

 Online User