PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Entry Ringkas - Shoutmix Kena Ban

Assalamualaikum
wah hujung minggu yang penuh mendebarkan :-)
di genting dan juga open house
balik ke rumah ingat nak la buat blog walk ziarah kawan kawan
tapi bile nak shout di widget shoutmix
BTB dapat msg ini

"There are some problems with your current message. One or more website addresses you are using have been banned from the shoutbox for the reason of spamming.
If you have entered website addresses, please remove them to post again."

Hrmm sebab tu la mmg tak gemar shoutmix ni mcm poyo je dah la ada limit 60 per hour
pastu tak bleh nak bw laju2 isk2
apa pun yang guna chbox insyallah akan di bw nanti
sebab ari ni pun ada invitation open house lagi hik2

save maggie utk minggu depan ok :-)
minggu ni kita makan kat rumah kawan kawan

I loike :-)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 Dakwat Tumpah:

~SukEMakAn~ said... [Balas Komen Ini]

save maggie tuk mase xde makan free
hehe~

sebelas said... [Balas Komen Ini]

aku pun kadang kena gak mcm nie :P



http://nomborsebelas.blogspot.com/

sweetie2010.blogspot said... [Balas Komen Ini]

wah..bulan ni kita layan open house jer lar Asy. save budget sikit.

Post a Comment

 Online User