PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Ha ambik ko sekali kena Rm 65 tak patut tak patut


P/S GAMBAR HIASAN SEMATA MATA TIADA KENE MENGENA DENGAN NAMA YG TERCATAT


Kejadian yang berlaku di lebuh raya ini didedahkan oleh seorang pelajar ipta
yang mana motornya secara tiba tiba pancit di tengah jalan
setelah buntu mencari kedai motor akhirnya beliau pun menelefon la nombor tukar tiub yg ada kat stesyen2 minyak .

Sumber Metro


Tup tup kene charge rm 65 walhal harga standard Rm 10 ke Rm 15 je
tak patut kan?
siap bagi alasan lagi kononya tlg orang la apa lah
wal hal kita tak tau paku paku tu SAPA YANG TABUR kan
dan orang yang telefon tu dah di kira bagi rezeki kat kita

Tu belum masuk penat menunda motor ke stesyen minyak terdekat wes
mmg nazak la kan based on personal experiance ~~"
takkan nak drive kete selalu kena saving nak kawen wes :-p

Btw
Tak salah nak jadi kaya, nak buat duit tapi biarlah dengan cara yang betul
jangan la sampai menganiaya orang macam kes Dato Sosilawati
tu lah bahanya tamak dan nak kaya cepat

tak kemana der duit orang yg "tertindas"

So watch out motorbyke rider seperti BTB
kena la perhati jalan dan keadaan tayar
walaupun malang itu mmg tidak berbau masam kan

Dislike ~~"





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


12 Dakwat Tumpah:

ard said... [Balas Komen Ini]

hoho. mmg x berperikemanusiaan punye tukar tayar.

Nur Hawa Mohd Zin said... [Balas Komen Ini]

mahalnye....

De'din said... [Balas Komen Ini]

area kedah png harga dlm rm25 ..
tu kalo anda bernasib baik

amira said... [Balas Komen Ini]

seriau gak motor ni..heh

Peminat Katie Holmes said... [Balas Komen Ini]

haha
bapak mahal.

✿nenek moden✿ said... [Balas Komen Ini]

perghhh..tudia aih..cekik darah betul

iszieylyanziy said... [Balas Komen Ini]

mahal ngat

chentaMAYA said... [Balas Komen Ini]

mcm sdp jerk~

Nur Qistina said... [Balas Komen Ini]

kejam..kejam..memang tak patut betul orang macam ni..aish~

~amalina~ said... [Balas Komen Ini]

kasihan iik2 itu berlari dalam ketakutan...:P

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Ard - Biasalah nak kaya lebih kan

Hawa - Memang Mahal kot

Dedin - aduh aku nigat kl yg mahal seh :-)

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

Amirau - seriau sila naik teksi :-)

Peminat - Mak mahal kot

Nenek - Hang baru tau naa :-)

IS - sANGAT MAHAL

chentamaya - apa yang sedap?

qistina - tak patut tak patut

amalina - salah post ni :-)

Post a Comment

 Online User