PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

2 Orang Pemenang Contest kad raya dah declare Lagi 3?

Entry ringka2 je raya ni
sebab pertu berlagu lagu dengan kuih sempret
sarang tebuah la kuih batang buruk la
sisa sisa rendang dan serunding hik2 :-)


Antara peserta bertuah yang dah declare kemenangan mereka adalah

A) Hanim :-)
B) Cekkeya :-)

lagi 3 lau ada entry tuan tanah akan publish kat sini ye
kalau tidak :-p ngeh2

I loike





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


11 Dakwat Tumpah:

misyamissyou said... [Balas Komen Ini]

ceh..nak ngate la tu kan..haha..nak kne buat sole entry ke..adess..ingat nak buat entry sumbat..sumbat semua dlm 1 entry..tgh kumpul ni..hahha

Lelord said... [Balas Komen Ini]

ekekkekekek x sempat nak dapat

echah mashuri said... [Balas Komen Ini]

huhu...kad rya pun blm smpai ag..:)
adekah menang atau kalah?ohh xkisah asal dpt kad raya esklusif itu...huhu

zyra said... [Balas Komen Ini]

den blom dapek laie kaba berito dr adik den pasal kad rayo nih.. las wik den lik ghayo, blom ado tando2 duit ghayo...

tak saba ghaso ati den nk lik umah omak den mggu nih... (-_-)'

amira said... [Balas Komen Ini]

tak dapat pun kad raya skang nih.. whahaha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

heheh Missimissyou - tak ngate mengutuk je hik2 sole entry okayh :-p


Sis Lelord - hahah tu la habis tu kesian kad raya tu sorang2

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

hehe

Echah mahsuri - dah sampai bagitau okayh :-p

Zyra - HAH PASTikan anda dapat wok penat wohh ;-)

Amirah - ngeng :-p

misyamissyou said... [Balas Komen Ini]

okay..kang dah buat sy bg tau..huhuu

haszuraidah ishak said... [Balas Komen Ini]

huhuhu, kadnyer tak dapat lagi mane nak tau ade duet raya ke tak..kalu tak tahu menang, cane nak wat entri..hahaha..

Nur Qistina said... [Balas Komen Ini]

tahniah pada yang menang~ ^^,

Teacher Ana said... [Balas Komen Ini]

tahniah kepada pemenang.. n3 ni dah lama buat cuma tak sempat bagitau jer kot.

khas untuk tuan tanah
http://sumpit2u.blogspot.com/2010/09/undefined-friendship.html

Post a Comment

 Online User