PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Kalau Gastrik nak buat apa yer?

Saje nak mintak tolong kawan kawan
let say kalau kita gastrik
tapi tak ada ubat doktor
ada tak cara cara lain nak atasinya
can give some idea tak?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


8 Dakwat Tumpah:

wAwA said... [Balas Komen Ini]

salam...minum susu la kot..sbb susu leh cegah dri kene gastrik..tp xtau la...heheehe

adrinaqamarina said... [Balas Komen Ini]

minum susu untuk orang gastric de :D

kaizen shinobi said... [Balas Komen Ini]

gas trick? ngeh3

tak pasti la ade ubat ke tak... aq suggest g r check dulu kat klinik... bertanya kepada yang pakar is better right? hehe



nseb bek ko tanye soklan nih dekat2 nak raye...kalau dekat2 nak pose aq jawab len tau~ ngehahaha

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

thanks ill try :-(

Asyraf Hamasaki said... [Balas Komen Ini]

oi oi ko ni
kaizen tak baik tau :-(
kesian kat aku
tak ada trick trick nyer
hahah pose penuh lagi
ko tu penuh ke whaahah

farhana_aziz said... [Balas Komen Ini]

amalkan minum susu..kalo xthn sgt g carik ubat kat farmasi..time buka jn makan pedas2..nti lagi byk asid dlm perut.huhu

♥ shiMawar ♥ said... [Balas Komen Ini]

betul2..pernah gak dgr org ckp minum susu..elakkan makanan pedas2 n masam2..

+ make sure sahur..klu x, lagi perit perut..

Anonymous said... [Balas Komen Ini]

sume suggest susu.. so kna la mnum susu blk.. juz mkn pdas 2 xley tggal lg.. sib bek HL 2 mmg fev sy dolu2 gk.. tengs, sume ni wat sy trharu.. sobs3
ban coklat 2 dh slmat msuk prot b4 tdo sbb 2 fev.. xley tnggu sahur ;p

Post a Comment

 Online User