PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Ada Ke Patut



Masa dah nak time ni

Lagi beberapa minit
azan maghrib akan berkumandang
membawa erti waktu berbuka puasa bagi
Umat islam yang berpuasa


Azan pun di laungkan
dia pun baca la doa berbuka puasa dan doa makan
Bismillah
Yang peliknya lauk atas meja tak disentuh langsung walaupun sedap dan lazat
sudu dan garfu pun tak bergerak

Sambil tangan kanan mengambil sesuatu dalam kocek
tengan kiri menyalakan api lighter


FUHHHHH ASAK DI SEMBUR DARI MULUT
"LEGA" Katanya Ohtidak.com
boleh ke jadi lagu tuh biar putus nasik jangan putus rokok
walhal dari 7 9 jam boleh tahan time azan je semua tewas
padahal kita tau bende yang di ambil tu memudaratkan diri sendiri
kawan kawan terdekat dan juga orang orang tersayang ewah :-)
tak patot tak patot
sepatuntya biar putus rokok jangan putus nyawa :-)

Bende dah sah sah memudaratkan diri
harga pun sah sah lebih tinggi naiknya dari GULA DAN PETROL
tapi permintaan tetap ada dan apabila permintaan itu ada
di situ penawaran juga akan terus berkekalan

Persoalanya SAMPAI BILA? :-)


NAFAS BARU DI BULAN RAMADHAN
KATAKAN TAKNAK!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 Dakwat Tumpah:

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said... [Balas Komen Ini]

ish3. betul. ada ka rokok dulu?. dha patut dulukan kurma la~ hehehe.

kalu saya bukan lagik katakan tidak pada rokok, katakan TIDAK pada LELAKI YANG MEROKOK. kekekke~

buleh ka tu? hehehe.

Post a Comment

 Online User