PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Alhamdulillah yang ke 1,000

Ha masih kepenatan setelah memandu dengan jauhnya di hujung minggu :-) ke
Kem Plkn Muadzam Shah Pahang untuk reunion seluruh Malaysia
tetibe je dapat satu kejutan di chbox :-)
ini lah dia




Ha tak sangka blog yang berkongsi kisah peribadi dan juga di masa yang sama berkongsi pendapat mengenai isu isu semasa mendapat follower yang ke 1000. Alhamdulillah bukan senang nak senang
bukan susah nak susah tak gitu?





Bermula sebagai nota catatan harian
luahan emosi di awal penubuhannya
kini berkongsi suka duka ceria sengsara
bersama rakan rakan alam maya :-)


Tak perlu kacak tak perlu cantik tak perlu kurus tak perlu putih
tak perlu menangguk di air yang keruh tak perlu menghina tak perlu menghentam
tak perlu nak mengadu domba dan batu api :-)
berblog la dengan iklhas
betulkan niat Insyallah :-)
Traffic tak tinggi tak apa
asal ada sedas dua pembaca yang setia pun dah mencukupi :-)
tak gitu wok? :-)

Bila Tinta Bicara
Menjalin perpaduan dan Ukhwah melalui alam maya :-)

p/s nak jadi penaja TintaBicara Seperti cik tomato? klik sini




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


7 Dakwat Tumpah:

Nsyzwni said... [Balas Komen Ini]

tahniahh !

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

wahh.. tahniah.. dah cecah 1000. g pun blog ni mmg best :)

axelida said... [Balas Komen Ini]

wah tahniah ye?

saya jd yg ke 1001 lah pulak... ;p
tq sudi jengah teratak gue yg tak seberape tu

BilaJejariMamaMenari

Siti Nurhanim said... [Balas Komen Ini]

tahniah..u deserve it :)

Cik Cyida said... [Balas Komen Ini]

hohoho..bestnye asy.. ni nak follow2 asy nie.. hehehe:)

haszuraidah ishak said... [Balas Komen Ini]

wahhh..tahniah..x lame lagi 2000 pulak..

farra8979 said... [Balas Komen Ini]

wah, bestnye.. tahniah yer.. ^_^

Post a Comment

 Online User