PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Berita Terkini - Stesyen Burger king di serang mahkluk2 lapar

Hahahah tajuk mesti gempak kan
hari ni burger king buat promosi whoopi
Beli satu air bikarbonat anda boleh beli dengan hanya RM1

hahah percaya percaya
percayalahhh cik senanhhh tinta bicara tidak menipu wahahahahah
jom kita tengok gambar gambar cawangan burger king yang diserang during lunch hour tadi





Dilaporkan semua cawangan sesak
dan ada jugak yang kata burger bun habis
walawehhhh hahahah tak sangka franchise pun bleh habis ye hahah
jap lagi lepas office hour kita serang BK dekat Masjid jamek
sapa sapa nak asy belanja burger je hahahh air beli sendiri ok?

:-)
Dari Meja Pejabat BilaTintaBicara
melaporkan :-p




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 Dakwat Tumpah:

alinac lover said... [Balas Komen Ini]

woho..kt sini xde..jeles2~

Cikgu Nurin said... [Balas Komen Ini]

wwuiihh...tak bley tak bley...lpas raya dah put up 2 kilos...lagi burger king...tengok jer dulu...

nurkaloi said... [Balas Komen Ini]

uwghhh...
best nyerr...
haih lau laa kat ngan office nie
memang dah pegi menyibokkan diri berdiri kat situ

ika said... [Balas Komen Ini]

hebat sekali !

Black_roses92 said... [Balas Komen Ini]

perghh!! best gilak kot.. kalau dah sampai macam tu.. hhee

ASaDa RyutaRo said... [Balas Komen Ini]

giler ramai.. duk tunggu berbaris, terus hbs lunch hour. huhu..

Post a Comment

 Online User