PENAJA - IKLAN BERBAYAR



Sila click pada ruang yang kosong atau Email Kepada BilaTintaBicara@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut

Contest - Lynn's First Lucky draw


Peh hari ahad yang penuh dengan contest
Gila Contest hehehe :-)
ok kali ini lucky draw yang dianjurkan oleh
Cik Lynn

Syarat2 yang Lynn nk mintak korang buat ni, senang ajer...

1. Terbuka kepada follower blog Lynn ni...Yang belum, follow dulu yer
2. Bloglistkan " Ini blog Lynn " ni kat korang punya list. Senang nak tahu update pasal lucky draw ni kan...
3. Banner kat atas ni tempek jerla kat maner2 ruang yang ada dalam blog. Janji ada link back kat blog Lynn ni yer...
5. Tak wajip pun nak buat n3 tapi kalo rajin, buatla...manerlah tahu ada hadiah ker tetiber tuk korang sbb n3
4. Last sekali, tinggalkan komen kat post ni yer...sertakan id follower skali...
5. Join sebelum 25 OKTOBER 2010 (JUMAAT) jam 12.00 tengahari yer...
6. Pemenang akan diumumkan pada 27 OKTOBER 2010. Ditentukan oleh Random.org

Hadiah yer?
Lynn nak pilih 5 orang untuk lucky draw ni...hadiahnya tidak seberapa. Maybe ada pertambahan hadiah bergantung kepada sambutan yer...
KLIK SINI NAK TAHU APAKAH HADIAHNYA YER...

Selamat menyertai yer...harap2 adalah sambutan...takut ni...hehe...first time buat GA...

Ok sudah
next ada lagi tak hua hua hua :-)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


1 Dakwat Tumpah:

LyNn'Azlina said... [Balas Komen Ini]

alamakbro join lucky draw sayerla..tq yer...
doa2la bertuah yer

Post a Comment

 Online User